Limitless e husa care chiar va protejeaza telefonul

0

Un startup britanic, Mous, a reusit sa stranga peste 2.000.000 $ pentru o husa de telefon. Ce e atat de special la husele “Limitless”?

Gama de carcase Mous “Limitless” este realizata cu Airo Shock, un material inteligent nou care se foloseste de mici buzunare de aer in structura sa pentru a absorbi impacturi puternice, de peste 15 m. Aceste buzunare de aer reduc in mod semnificativ impactul caderilor si va mentin telefonul in siguranta. Urmariti videoclipul de mai jos, este destul de convingator.

Desi “Limitless” sunt ultra rezistente la impact, acest lucru nu a afectat designul lor, ramanand subtiri. Husele cantaresc doar 42 de grame si adauga 2,6 mm in plus la orice iPhone. In timp ce bumperul este negru, partea din spate este din materiale autentice ca:  marmura, lemn de nuc, bambus, kevlar, piele, cupru si aluminiu.

Limitless

Toate husele “Limitless” au o placa de otel incorporata pentru a se potrivi cu accesoriile Mount, care la randul lor au mici magneti integrati.

LimitlessLimitless

Preturile variaza de la 60 $ pana la 90 $ in functie de materialul pe care il doriti. Mai ieftin decat daca ar trebui sa va inlocuiti ecranul telefonului. Le gasiti aici

Share.