Logi Circle iti suprevegheaza casa!

2

Amintirile sunt cele mai frumoase lucruri care ne raman de-a lungul timpului. Clipele frumoase petrecute alaturi de familie sunt extrem de pretioase pentru oricine. Logi Circle este o camera care imortalizeaza fiecare moment petrecut in casa ta.

Designul lui Logi Circle este cu un pas inaintea rivalilor sai in materie de camere de securitate. Aceasta este formata dintr-o bila alba sau neagra cu finisaj mat si ornamente de metal. Webcam-ul este alcatuit din trei componente: camera propriu-zisa, o placa de baza si un inel incarcator plasat intre cele doua. Globul ocular al camerei are capacitatea de a se roti la 360 de grade.

Bateria rezista pana la 3 ore, timp in care webcam-ul functioneaza la capacitate maxima. Totodata, exista optiune low-power prin care se activeaza modul economic, astfel bateria poate dura si 12 ore. In momentul in care aceasta trebuie incarcata, se aprinde un bec rosu.

Un avantaj interesant este faptul ca, in timp ce se filmeaza, puteti apasa butonul microfonului si sa vorbiti in timp real, pentru a avea amintiri si mai placute.Momentan, nu exista nicio versiune web, doar iOS si Android.

In cazul in care in casa exista destul de multa agitatie, senzorul se va activa si te va anunta ca este suficient de multa miscare pentru a declansa inregistrarea. De asemenea, daca webcam-ul va inregistra intr-un moment nepotrivit, ca de exemplu cand e murdar in casa, nu ai altceva de facut decat sa astepti 24 de ore, si inregistrarea se va sterge automat. Asadar, trebuie sa fii foarte atent si atunci cand umbli prin fata camerei in tinute nepotrivite, asta daca nu cumva vrei sa fii un subiect de glume pentru familia sau prietenii tai. Camera are si o optiune pentru a surprinde momentele si pe timp de noapte.

Logi Circle poate fi folosita si atunci cand vrei sa comunici cu rudele aflate in strainatate sau chiar atunci cand trebuie sa faci un proiect pentru scoala. Desi exista multe aplicatii prin care poti sa faci acest lucru, webcam-ul celor de la Logitech iti ofera aceasta alternativa.logi circle

Daca esti un iubitor impatimit al animalelor si vrei sa observi tot ce face acesta cat timp este singur, Logi Circle te poate ajuta si iti poate arata, in timp real, tot ceea ce este capabil sa faca patrupedul tau.

Dezavantajele acestei camere ar putea fi urmatoarele: nu poate inregistra decat 24 de ore, bateria nu dureaza foarte mult iar rezolutia este de doar 720p.

Pretul pe care trebuie sa il platiti pentru aceasta camera este de aproximativ 199 de dolari.

Share.