Masina de inghetata pentru acasa

0

Toata lumea isi doreste masina de inghetata pentru acasa, nu? Fie ca este de fructe, de vanilie sau de ciocolata, inghetata nu poate fi refuzata. Aparatul de preparat inghetata este extrem de practic deoarece iti ofera posibilitatea sa adaugi chiar tu ingredientele pe care le doresti. Iata cateva modele care te pot ajuta sa-ti prepari desertul cel mai bun:

Masina de inghetata pentru acasa

Ariete ne prezinta Gran Gelato Metal. Aceasta masina de facut inghetata este compusa din doua containere, dintre care unul este detasabil. Aparatul este usor de utilizat datorita display-ului LCD cu ajutorul caruia ai control aspura temperaturii si a timpului de preparare. Gran Gelato Metal are o putere de 135 de W si o capacitate de 1 litru.

Masina de inghetata pentru acasa

Gelataio ICK5000 de la De’ Longhi are un sistem de refrigerare cu un compresor care asigura temperaturi constante pe toata durata prepararii. Cosul in care se pregateste inghetata are o capacitate de 1.2 litri, este detasabil, confectionat din otel inoxidabil iar cu ajutorul lui poti avea 700 de grame de inghetata dintr-un foc. Aparatul are o putere de 230 de W si un capac transparent pentru a supraveghea intregul proces. Alaturi de Gelataio vei primi si o spatula cu ajutorul careia sa sarvesti inghetata, dar si o carte cu 36 de retete delicioase.

Masina de inghetata pentru acasa

Nemox Gelatissimo Exclusive nu produce numai inghetata, ci si serbeturi gustoase, granita sau iaurt inghetat. Bolul aparatului are o capacitate de 1,7 litri si este detasabil. Timpul de preparare al inghetatei este de aproximativ 20-30 de minute.

Masina de inghetata pentru acasa

Pentru ca distractia sa fie si mai frumoasa, Ariete iti ofera un aparat care poate prepara doua arome in acelasi timp. Twin Ice Cream Maker poate pregati cele doua sortimente in doar 20 de minute iar tu sa te bucuri de un desert exact asa cum iti doresti. Pachetul include si o brosura cu mai multe retete pe care sa le incerci.

3be08-Heinner-HIC-150GRHeinner va ofera HIC-150 ca sa preparati un desert perfect cu fructe congelate. Aveti o carte cu retete inclusa, Tub detasabil, Lame din inox si  2 culori: rosu sau verde. Putere: 150W. Vezi cum functioneaza in video-ul de mai jos:

 

 

Share.