Mașina de spălat LG SIGNATURE

0

LG SIGNATURE reunește cea mai bună tehnologie a companiei și cel mai reușit design sub un singur nume. Într-o prima etapă, gama LG SIGNATURE va cuprinde un televizor OLED TV 4K HDR, mașina de spălat Lg Signature TWIN Wash™ cu un design unic, un frigider de ultimă generație de tip Door-in-Door™, un purificator de aer hibrid futurist, un cuptor cu o multitudine de funcții și o mașină de spălat vase TurboSteam™.

LG SIGNATURE masina de spalat

Mașina de spălat LG SIGNATURE are design unic și este o versiune avansată a modelului LG TWIN Wash™, prezentată pentru prima dată publicului la CES 2015. Mașina de spălat LG SIGNATURE cu încărcare frontală, are o perioadă de utilizare mult mai mare și este mai ușor de folosit. Un alt avantaj este dotarea acesteia cu o cuvă suplimentară numită Mini Wash, sub cuva principală.

Design-ul minimalist al mașinii de spălat LG SIGNATURE este evidențiat de panoul de comandă touchscreen încorporat în ușa de sticlă la un unghi de 17 grade. Ușa poate fi deschisă chiar și atunci când nu ai mâinile libere, doar printr-o simplă și ușoară împingere. În plus, stratul de email dă mașinii de spălat un aspect sofisticat și elegant, împiedicând impregnarea amprentelor sau zgârierea suprafeței.

Mașina de spălat LG SIGNATURE este dotată cu sistemul Centum, patentat LG, care îmbunătățește durabilitatea și eficiența energetică a mașinii de spălat, cu un sistem de suspensie avansat. Zgomotul emis în timp ce mașina de spălat este în funcțiune este scăzut foarte mult, deoarece sistemul Centum minimizează vibrațiile din cuvă în timpul unui ciclu de spălare.

 

Share.