Recomandari masini de spalat vase mici

0

Care sunt cele mai interesante modele de masini de spalat vase mici? Pentru ca de cele mai multe ori bucataria este foarte mica, trebuie sa renunti la confortul de a avea o masina de spalat vase. De aceea, mai multe companii s-au gandit sa produca masini de spalat vase pentru spatii mici si chiar foarte mici.

Aceste masini de spalat vase mici sunt capabile sa ofere aceeasi performanta si un consum redus de energie precum cele normale. Iata o lista cu cele mai convenabile modele de mini masini pentru ca bucataria ta sa nu fie prea aglomerata sau lipsita de confort:

masini de spalat vase mici

RealLife de la Electrolux apartine clasei A si masoara doar 55 de cm. Aceasta are o capacitate de 6 locuri si 5 programe de spalare. De asemenea, este dotata cu un senzor pentru apa calda si gestionarea acesteia. RealLife iti permite sa obtii cele mai bune rezultate de curatare cu un consum minim de apa si de energie, datorita optiunii Save Energy cu care vei economisi pana la 25% din resursele mentionate anterior, la fiecare ciclu de spalare.

masini de spalat vase mici

Indesit ICD 661 EU are clasa AAA de energie si o capacitate de 6 locuri. Cu o inaltime de 44 de cm si o latime de 55 de cm, aceasta iti permite sa o amplasezi intr-o bucatarie inghesuita, unde spatiul nu este prea ingaduitor cu tine. Aceasta masina de spalat vase iti ofera mai multe programe diferite pentru curatare, chiar si unul pentru vasele foarte murdare.

masini de spalat vase mici

Masina de spalat vase de la Bosch apartine clasei A+ Active Water, ceea ce inseamna ca iti garanteaza un consum minim de apa, aproximativ 8 litri pentru o spalare eficienta. Este dotata cu optiunea SilencePlus, producand un zgomot de doar 48 de dB si cu functia Variospeed pentru ca timpul de spalare sa fie redus la jumatate. De asemenea, pentru a evita momentele nefericite in care personajul principal sunt micile inundatii, masina are si functia Aquastop, care previne astfel de accidente. Optiunea HOLD iti permite sa presetezi programul si ora la care doresti ca masina de spalat sa isi inceapa programul.

Screen Shot 2016-08-11 at 10.36.57 PM

Masina de spalat vase Smeg poate avea si 45 de cm latime, dar si 60 de cm, in functie de cat spatiu esti dispus sa-i acorzi. Usa este conceputa din otel inoxidabil si dotata cu amprenta digitala. Una dintre liniile de masini de spalat vase de la Smeg a fost inspirata de epoca retro si are un aspect similar cu cel al frigiderelor produse de acelasi brand. Culorile variaza de la crem la roz, iar daca esti pasionat de acest curent nu ar trebui sa ocolesti aceste electrocasnice. Un avantaj foarte mare al acestor masini de spalat vase este zgomotul redus. Pretul este de aproximativ 300 de euro, dar poate ajunge si la 1.000 de euro, in functie de modelul pentru care optezi.

Circo Independent este o masina de spalat vase manuala care functioneaza prin actionarea unei manivele. Aceasta este alcatuita dintr-un container mic si transparent care iti permite sa vezi vasele in timp ce sunt spalate. Vasele tale sunt curatate in aproximativ 1 minut iar rezultatele sunt peste asteptari. Aceasta se adreseaza familiilor mai restranse sau tinerilor care locuiesc singuri deoarece nu au foarte multe vase de spalat. Urmareste video-ul de mai jos ca sa vezi cum functioneaza:

 

 

Share.