Masina de spalat portabila pentru concediu: Yirego

2

Probabil multi dintre voi isi doresc, mai ales cand pleaca in concediu, sau merg intr-un loc fara prea multe conditii, o masina de spalat portabila. Yirego este o astfel de mașină, care nu are nevoie de alimentare electrica. Buna de luat la cort, la mare sau la munte, la tara sau chiar de tinut in casa, avand in vedere ca e atat de usor de depozitat.

Masina de spalat portabila

Cum functioneaza masina de spalat portabila Yirego? Operațiunea este foarte simplă: puneti hainele in cuva, adaugati detergent lichid, inchideti capacul si apasati pedala care dirijeaza sistemul de rotatie.  Singura recomandare a producatorilor este sa se evite spalarea articolelor de imbracaminte foarte grele. Nu de alta, dar s-ar putea sa faceti mai multa miscare decat este cazul! Oricum, va trebuie sa apasati pe pedala cam 5-10 minute pentru fiecare spalare.

Fiecare spalare la aceasta masina de spalat portabila presupune un consum de 5 L de apa. Daca vreti sa faceti economii sau sa salvati planeta, atunci cu siguranta, Yirego este raspunsul la rugaciunile dvs.

Pretul pe care trebuie sa-l platiti pentru o masina de spalat portabila este de aproximativ 299 dolari. Nu e rau, avand in vedere ca poate fi luata  oriunde si consuma doar 5 l de apa. Evident, va trebuie si un pic de conditie fizica pentru rufe albe ca in reclame!

Mai multe masina de spalat portabila aflati din video-ul de mai jos:

Share.