Mașina de spălat rufe cu uscător încorporat Miele spala și usuca rufele în mai puțin de 3 ore

0

Asa cum era de asteptat, producatorul german Miele a avut o prezenta notabila la IFA in acest an. Un stand imens, peste 400 de produse expuse si evident, lansari care au atras atentia publicului si presei: aspiratorul fara sac Blizzard CX1 si prima mașină de spălat rufe cu uscător încorporat și dozare automată a detergentului.

IMG_2078

Pe langa acestea, Miele a lansat și noua gamă entry de mașini de spălat complet modernizate și echipate si a anuntat că uscătoarele din clasa de eficiență A+++ vor fi reduse cu 500 de dolari.

IMG_2035

Spălarea și uscarea în aceeași masina economisesc timp si spațiu. Pentru aceasta, Miele a dezvoltat o noua linie de masini de spalat cu uscator integrat, bazate pe tehnologiile specifice seriilor W1 și T1. Aceste mașini oferă o capacitate de incarcare sporită: 7 kg la spălare și 4 kg la uscare. Pentru mai multe rufe, gama WT1 oferă si o versiune cu o capacitate de 8 kg de încărcare (ciclu de spălare) și 5 kg (ciclu de uscare).

IMG_2072

Noul model WT1 de la Miele are toate caracteristicile prin care mașinile de spălat și uscătoarele Miele din gamele W1 și T1 s-au diferențiat de competiție – inclusiv sistemul în două faze TwinDos de distribuire automată a detergenților lichizi. Cu sistemul TwinDos utilizatorii pot economisi până la 30% detergent. Atunci când nivelul de detergent lichid este scăzut, TwinDos transmite informația automat pe smartphone sau tabletă, opțiunea de comandă fiind inclusă. TwinDos inseamna dozarea detergenților lichizi în două faze: UltraPhase1 si UltraPhase2.

IMG_2032

Mai mult, diversele programe reduc nevoia de călcat cu până la 50% (SteamCare) sau improspateaza hainele purtate o data. Pentru textile speciale, masina are CapDosing, ce permite folosirea capsulelor de detergent.

IMG_2031

Sistemul rapid și eficient PowerWash 2.0, în combinație cu noul program “QuickPower Wash&Dry” garantează spălarea și uscarea rufelor în mai puțin de trei ore. Ce inseamna PowerWash? Rufele se udă mai repede prin pulverizare si cicluri scurte de centrifugarecare, ceea ce necesită mai puțină apă în procesul de spalare. Acest lucru, pe de altă parte, reduce consumul de energie pentru încălzirea apei, mai ales cand sunt putine rufe in masina.

2016-086_02

În funcție de setul de caracteristici, WT1 poate fi conectată la Internet prin WLAN, folosind o aplicație gratuită pusă la dispoziție de Miele, nefiind necesare resurse hardware suplimentare.

IMG_2778

Noul produs Miele va fi lansat pe piata la inceputul lunii Octombrie.

 

 

Share.