Miele aduce în România două noi modele de masini de spalat rufe din gama basic

1

Miele aduce în România două noi modele de masini de spalat rufe din gama basic: WDB 030, cu capacitate de 7 kg și WDD 030, cu capacitate de 8 kg.

masini de spalat

Față de gama anterioară, cele două modele au două programe noi de spălare, Outdoor și Impermeabilizare. Noile masini de spalat din gama basic sunt concepute pentru persoanele care se antrenează în mod regulat în aer liber și folosesc îmbrăcăminte specială care permite corpului să respire sau este impermeabilă. Astfel, pe de o parte programul „Outdoor” protejează materialele textile high-tech și le păstrează calitatea și funcționalitățile, iar programul „Impermeabilizare” utilizează fixarea termică pentru a asigura și menține proprietățile impermeabile ale materialelor.masini de spalat

Ambele modele de masini de spalat rufe aduse în România sunt prevăzute cu funcția CAPS care permite utilizarea capsulelor Miele de detergent și balsam. Atât modelul cu o capacitate de 7 kg, cât și cel de 8 kg pot fi montate sub blat sau combinate cu un uscător de rufe suprapus, încărcarea efectuându-se frontal.

Cele două modele sunt echipate cu tamburul unic din oţel inoxidabil, cu profil de fagure de miere şi volum de 59 l, specific mașinilor de spălat rufe Miele pentru spălarea şi îngrijirea perfectă a rufelor, dar și cu senzori speciali pentru reglajul automat al condiţiilor ideale de spălare, clătire şi centrifugare, în funcţie de tipul materialelor. De asemenea, consumul energetic și de apă este reglat automat, datorită funcției Fuzzy Logic, ceea ce asigură economii substanțiale de costuri pentru utilizatori. Ambele modele sunt de altfel incluse în clasa de eficienţă energetică Α+++ și au un consum lunar de apă sub 1m³ și un consum energetic de aproximativ 15 kWh pe lună.masini de spalat

Panoul de comandă al celor două produse cuprinde un selector rotativ și afișajul tactil DirectSensor, cu ajutorul cărora utilizatorii pot selecta opțiunile (număr de rotații și temperatura), dar și extra-opțiunile (CapDosing, program scurt „Kurz”, suplimentarea alimentării cu apă, prespălare și înmuiere).

Totodată, cele două modele prezintă o serie de dotări suplimentare cum ar fi funcțiile de afişaj digital pentru timpul rămas, start întârziat de până la 24 de ore, spălare la temperaturi scăzute – „rece” şi „20°C”, protecție antișifonare, dar și un sertar de administrare cu capacitate de auto-curăţare.

Toate produsele Miele sunt gândite pentru a avea siguranță în utilizare, astfel că modelele WDB 030 și WDD 030 sunt prevăzute și cu un sistem de etanşeizare (Water Control System) pentru o protecţie impecabilă împotriva scurgerilor, dar și cu o funcție de blocare a comenzilor prin intermediul unui cod ΡΙΝ.

masini de spalat

Share.