Recomandari masini de spalat vase cu capacitate mare

0

Masinile de spalat vase cu capacitate mare sunt potrivite pentru familiile numeroase sau pentru cei care obisnuiesc sa dea petreceri acasa des.

Masinile de spalat vase de capacitate mare

Masina de spalat vase XXLENCE KDFX de la KitchenAid te incurajeaza sa faci cat mai multe petreceri la tine, deoarece este gata sa iti curete vasele, indiferent de cantitatea acestora. Masina dispune de 17 locuri pentru vasele murdare, asigurand o curatare rapida si eficienta, in timp ce tu savurezi clipe de neuitat alaturi de familie sau prieteni. Aceasta are cu 40% mai mult spatiu in interior fata de o masina obisnuita. Este prevazuta cu optiunea Time Saver, capabila sa gestioneze cu precizie timpul de spalare. Combinarea aerului uscat din exterior cu cel umed din interior, te ajuta sa ai vasele uscate in cel mai scurt timp.Poti alege dintre 12 programe de spalare, toate fiind la fel de bune.

Masinile de spalat vase de capacitate mareUn alt model este masina de spalat vase STL867A de la Smeg. Aceasta dispune de spatiu pentru 14 obiecte de vesela, chiar si pentru vase care au diametrul de 35 de cm. Masina de spalat are 5 programe de spalare si 4 trepte de temperatura. Zgomotul produs de acest dispozitiv nu este deranjant, datorita functiei Aquastop. Sistemul de uscare al masinii este eficient si rapid, pentru ca tu sa ai vasele curate in cel mai scurt timp.

 

Share.