Masinile de spalat si uscatoarele AEG Seria 8000

0

Ai o piesă preferată de îmbrăcăminte pe care doresti să o pastrezi ca noua chiar și după nenumărate spălări? Mașinile de spălat și uscătoarele AEG Seria 8000 fac din acest vis o realitate. Acestea curata și protejeaza toate fibrele din țesăturile cele mai delicate.

Masinile de spalat si uscatoarele de rufe AEG Seria 8000

Protejeaza tesaturile delicate

Te-ai gandit sa pui camasa ta preferata si delicata în mașina de spălat? Acum este posibil. Tehnologia ÖkoMix amesteca detergentul si balsamul cu apa, înainte de a ajunge in tambur. Astfel, se obtin cele mai bune rezultate chiar si in cazul tesaturilor delicate. Iar dacă ești in contratimp, noul program ÖkoPower obține rezultate perfecte în mai puțin de o oră, fără a face compromis de la curatarea impecabila. Afișajul LED oferă o imagine completa a setărilor și timpul rămas calculat automat.

Masinile de spalat si uscatoarele de rufe AEG Seria 8000Pastreaza forma si calitatea hainelor din lana

Fiecare material are proprietăți speciale si reacționează diferit la solicitările mecanice. Sistemul CareCare® din uscătoarele de rufe AEG Seria 8000 controlează mișcarea și temperatura ciclului de uscare pentru a se potrivi cu fiecare tip de material. Usucarea hainelor din lână se face la o viteză deosebit de mare pentru a evita mișcările care pot deteriora hainele sau pot cauza micsorarea tesaturii. Programul pentru mătase usuca încet hainele delicate și modifică direcția tamburului în scopul de a minimiza șifonarea.

Masinile de spalat si uscatoarele de rufe AEG Seria 8000

Imbunatateste calitatea hainelor de exterior

Programul special pentru hainele folosite la activitatile in aer liber este de noua inovatie a masinilor de spalat si uscatoarelor de rufe AEG Seria 8000. Se toarna solutia de impermeabilizare în compartimentul de balsam de rufe și programul special are grijă de restul. In ciclul de clătire suplimentara, programul încălzește soluția de impermeabilizare impreuna cu apa, până la 30 °C. Astfel, hainele de exterior sunt acoperite cu o membrana impermeabila la apa care rezista mult timp.

Masinile de spalat si uscatoarele de rufe AEG Seria 8000

Seria AEG 8000

Noile mașini de spălat AEG Seria 8000 (L8FE74485, L8FE76495, L8FE76695) detin pe langa tehnologia ÖkoMix sau programul pentru aer liber si functia ÖkoPower de economisire a energiei și optiunea de abur suplimentar. Cu un nivel de consum de energie cu 50% mai mic decât cele din clasa A +++, aceste masini de spalat sunt un vis devint realitate. Uscătoarele de rufe cu tambur (T8DE76585, T8DE86685) sunt de asemenea extrem de eficiente energetic, iar tehologia ProSense® pentru haine cu texturi diferite ofera rezultate la cele mai inalte standarde.

Masinile de spalat si uscatoarele de rufe AEG Seria 8000

Share.