Masinile de spalat vase Bosch cu tehnologia PerfectDry ofera rezultate sclipitoare

1

Masinile de spalat vase Bosch sunt alese in functie de două aspecte cheie: performanța lor de curățare și puterea lor de uscare. Incepând cu anul 2008, Bosch a stabilit noi standarde, prin tehnologia de uscare Zeolite și fluxul de aer 3D. Rezultatele obtinute sunt sclipitoare pentru porțelan, sticlă și chiar tacamuri din plastic.

Masinile de spalat vase Bosch

  • Perfect Drying: masinile de spalat vase Bosch PerfectDry cu tehnologia de uscare Zeolite dau rezultate excelente pentru pahare, farfurii și chiar articole din plastic
  • Extra Drying: această funcție îmbunătățește procesul de uscare
  • Programul Silence asigură valori minime ale emisiilor de zgomot
  • Glass 40°C: program special care protejează paharele, asigurând curăţarea şi uscarea delicată a acestora.

Zeolitul ​​absoarbe umezeala si emite aer cald și uscat. Mineralul natural este depozitat într-un recipient compact în carcasa mașinii de spălat vase, se regenerează după fiecare ciclu de spălare, rezistă pe parcursul întregii durate de funcționare a mașinii de spălat vase și nu trebuie înlocuit niciodată.

Masinile de spalat vase Bosch

Sistemul special de aer 3D Bosch garantează că acest aer cald este dispersat uniform prin orificiul de evacuare în trei direcții în interiorul masinii de spălat vase.

Bosch a dezvoltat setarea opțională “ExtraDry” pentru accesorii care sunt deosebit de dificil să se usuce. Dacă selectați această opțiune, temperatura crește ușor în timpul spălării, iar procesul de uscare se extinde – astfel încât toata vesela poate fi pusa direct in dulap.

Masinile de spalat vase Bosch

Bosch a redefinit nivelurile maxime de zgomot pentru seria 4, 6 și 8 a mașinilor de spălat vase. Motorul acționat electronic și numărul mare de măsuri pentru reducerea zgomotului asigură funcționarea excepțional de silențioasă a mașinilor de spălat vase SuperSilence – nivelul de zgomot este menținut sub 42 dB .

Masinile de spalat vase Bosch

Noul program Glass 40° curăță delicat paharele precum cele din cristal de calitate superioară, asigurând uscarea optimă și obținerea unui aspect strălucitor. Acest lucru este posibil datorită temperaturilor reduse, ajustării temperaturii agentului de clătire și a prelungirii perioadei de uscare. Paharele strălucitoare și uscate fără reziduuri sunt dovada clară a rezultatelor unei curățări sclipitoare și delicate. Raftul pentru pahare permite depozitarea în siguranță a paharelor de vin si sampanie sau a vazelor foarte înalte, în coșul inferior.

 

Share.