MasterCard iti ofera posibilitatea sa platesti cu…inelul

0

MasterCard iti ofera posibilitatea sa platesti cu…inelul. MasterCard a creat un program care iti permite sa convertesti orice dispozitiv intr-un sistem de plata securizat. Compania are mai multi parteneri, cu ajutorul carora spera ca in urmatorii ani sa avem mai multe modalitati de plata, unele dintre ele chiar foarte originale.

In spatele acestei initiative stau MasterCard Digital Enablement Services si Digital Enablement Express. Cele doua programe au fost fondate pentru a pune la dispozitie alte modalitati de plata clientilor, altele decat cele traditionale. Astfel, putem alege sa efectuam plati cu ajutorul dispozitivelor si accesorilor portabile.

Qualcomm si NXP vor fi responsabili cu dezvoltarea sistemelor de comunicare si hardware-ul necesar pentru a functiona. In ceea ce priveste siguranta, Capital One va fi responsabil pentru extinderea initiativei. Acestia vor crea niste jetoane de portofel cu ajutorul carora tranzactiile se vor face in siguranta.

Prin acest program, clientii au libertatea sa faca orice cumparaturi si sa plateasca prin orice dispozitiv portabil.

Prima companie care va testa aceasta metoda este Ringly, prin intermediul dispozitivelor portabile si aplicatiei TrackR. De asemenea, si compania General Motors si-a aratat interesul de a face parte din acest program. Primele astfel de dispozitive vor fi disponibile in cursul acestui an.

 

 

 

Share.