Miele Blackboard Edition – creta + frigider?

0

Intr-o casa cu copii care picteaza cam tot ce prind (pereti, parchet, etc) Miele Blackboard Edition este visul oricarui parinte. Mesaje, desene, X si O, toate se vor intampla la propriu pe frigider, care devine in felul acesta inima si sufletul bucatariei.

miele

E adevarat ca Miele ne-a obisnuit cu un design sobru si conservator, dar vara aceasta brandul german devine mai jucaus. Miele Blackboard Edition nu este o idee noua, au incercat-o si cei de la Indesit Grafitti, diferenta fiind ca frigiderul lor poate fi mazgalit cu markere, in timp ce Miele are pentru tine o intreaga cutie cu creta colorata.

miele

Esti mai talentat la desen decat la bucatarie? Acum este momentul sa-i uimesti pe cei din casa! Transforma frigiderul in galerie de arta, wall pentru mesaje sau mai simplu, loc de joaca pentru toata lumea.

miele

Pentru cei care doresc sa beneficieze de toate caracteristicile gamei K20.000, dar nu sunt interesati sa-si transforme frigiderul in tabla de scris, exista fronturi de sticla alb stralucitor sau negru sau din otel inoxidabil.

miele

Daca la capitolul design Miele uimeste cu aceasta editie Blackboard, in ceea ce priveste caracteristicile sale tehnice, acestea sunt la standardele cu care producatorul german ne-a obisnuit pana acum. Avem de a face cu un frigider la un pret mediu (pentru Miele), dar cu tot felul de caracteristici care il pot face extrem de atragator. Poti sa depozitezi tot ce vrei in el (are tot felul de compartimente de diferite marimi), ai lumina si in congelator si il poti programa inclusiv pe modul de vacanta.

miele

Pe scurt, generatia de aparate frigorifice K20.000 inseamna spatiu suficient de depozitare, mai multe optiuni de design si evident, comenzi moderne si intuitive care fac utilizarea aparatului extrem de usoara.

miele

E un frigider fara manere la vedere, sistemul Click2Open permitand deschiderea si inchiderea frigiderului foarte usor.

miele

Afisajul TFT iti permite sa setezi regimul de vacanta (Holiday Regim) pentru perioadele in care esti la plaja, Regim Party (daca vrei ca aniversarea ta sa fie perfecta, iar alimentele sa fie la temperatura perfecta cand iti sosesc invitatii). La asta se adauga si Timerul QuickCool care previne inghetarea bauturilor.

miele

Frigiderul are un compartiment special – Compact Case in care pot fi stocate tuburi, conserve sau pahare. Exista si compartimente XL in care intra chiar si cratitele romanesti cu mancare de la mamaJ)

miele

In ceea ce priveste lumina, frigiderul are iluminat LED la nivelul plafonului pentru ca lumina sa se aprinda treptat la deschiderea usii, iar noul sistem pentru congelator te lasa sa vezi tot ce ai depozitat in cele 3 sertare.

miele

Climatul de racire din frigider inseamna PerfectFresh Pro (pastreaza alimentele proaspete de 5 ori mai mult datorita controlului de umiditate patentat); PerfectFresh (special pentru fructe, legume, peste) si DailyFresh (alimente de uz zilnic).

miele

Miele Blackboard Edition poate fi gasit la pretul de 6950 RON, iar garantia este de 2 ani.

Pentru mai multe detalii, urmariti interviul de mai jos cu Loredana Butnaru, director vanzari Miele Romania.

.

Share.