Miele va propune o bucatarie fara manere

1

Imi place ideea de a avea o bucatarie fara manere. Care este ratiunea unei astfel de tehnologii? Nu mai trebuie sa pui mana murdar pe diverse electrocasnice masina si sa stergi apoi urmele de degete. Miele a adoptat acest trend si ne-a aratat cateva dintre produsele lor care se deschid..altfel.

MASINA DE VASE KNOCK TO OPEN G 6992 SCVI K20

Miele a dezvoltat o tehnologie numita Knock2Open integrata în mașinile de spălat vase – modelul G6000. După cum ați ghicit, probabil, masina nu are maner, e de ajuns sa bati de cateva ori in usa si aceasta se deschide in modul cel mai silentios cu putinta. Masina se deschide automat cand a terminat ciclul de spalare. Knock2Open este extrem de bine organizata in interior, avand sertarul 3D pentru tacamuri, care poate fi reglat, ridicat, strans, asa incat si cele mai dificile piese din bucatarie sa poata fi asezate in tava. Este una dintre putinele masini de spalat vase de pe piata care are o optiune speciala pentru curatarea paharelor de cristal: Perfect Glass Care, ceea ce inseamna ca nu veti scoate paharele zgariate din masina, asa cum se intampla de obicei. Are si un program pentru clatirea paharelor de bere, precum si unul pentru lasagna si paste.

CUPTORUL CU MICROUNDE ARTLINE DGC6800 X

O bucatraie fara manere treuie sa contina si un cuptor cu microunde si abur. Simplu, elegant: Cu Touch2Open, toate aparatele ArtLine se deschid uşor cu ajutorul comenzilor bazate pe senzori.

ESPRESSORUL INCORPORAT CVA6800

Noua funcţie OneTouch for Two vă permite să preparaţi două cafele delicioase de tipuri diferite în acelaşi timp prin simpla apăsarea a unui buton. Dispozitivul de încălzire a ceştii încorporat vă încălzeşte ceştile – controlat de espressor – automat cu o jumătate de oră înainte de ora programată pentru pornire.  Când aveţi musafiri: Cu o atingere de buton, modelul CVA 6000 produce 8 ceşti de cafea una după alta într-un ibric de cafea aşezat sub braţ. Senzorul recunoaşte înălţimea ceştii şi poziţionează braţul central în consecinţă. Distanţa ideală nu doar evită stropirea, ci asigură şi temperatura perfectă a cafelei pentru cel mai bun caimac.

MASINA DE SPALAT CU USCATOR INCORPORAT WTH730

Un aparat sau două? Maşina de spălat cu uscător compactă de la Miele poate spăla şi usca până la 4 kg de rufe în mod continuu. Dacă doriţi doar să spălaţi, în maşină pot intra până la 7 kg de rufe într-un singur ciclu. Într-o maşină de spălat cu uscător Miele pot fi eliminate până la 23 de tipuri diferite de pete – până la 3 tipuri de pete în acelaşi timp. Doar selectaţi programul corespunzător, iar programul de spălare va fi ajustat în consecinţă, pentru a trata cu exactitate petele în cauză. Această functie inteligentă vă ajută să evitaţi supraîncălzirea maşinii de spălat cu uscător şi să distribuiţi cantitatea corectă de detergent. Maşina de spălat cu uscător măsoară cantitatea de rufe încărcată şi indică câte rufe mai pot fi adăugate. De asemenea, pe ecran apare o recomandare privind cantitatea corectă de detergent pentru încărcătură. Acest lucru vă permite să spălaţi într-un mod ecologic şi să obţineţi rezultate optime de fiecare dată.În plus faţă de funcţia de recunoaştere automată a încărcăturii, unele maşini de spălat de la Miele sunt prevăzute cu un debitmetru. Prin utilizarea debitmetrului, apa alimentată este măsurată şi controlată extrem de precis.

 

Share.