Miele imbunatateste gama hotelor de bucătărie – confort mai mare si eficienta energetica crescuta cu Miele [email protected] 2.0

1

Brandul Miele este hotarat sa upgradeze gama hotelor incorporabile de bucătărie. Toate unitățile noi se pot lăuda cu îmbunătățiri clare în materie de eficiență energetică, precum și cu functia automata Miele [email protected] 2.0.

Miele Con@ctivity 2.0

Hotele Miele [email protected] 2.0

Unitatile Miele au cunoscut o creștere bună pe piata in randul utilizatorilor datorita performantelor si designului modern si atractiv. Doar grila de extractie a aerului si comenzile de operare sunt vizibile, în timp ce toate componentele tehnice sunt ascunse în unitatea de perete. În funcție de dimensiunea plitei utilizate, hotele sunt de obicei de 50, 70, 80 sau 110 cm lățime.

Miele Con@ctivity 2.0

Totodata modelele Miele dispun de butoane tactile ușoare (excepție o face unitatea de 50 cm lățime care are comutatoare rotative). Insa, in cele mai multe cazuri, utilizarea panoului de comanda nu este necesara datorita functiei automate Miele [email protected] 2.0. Cu această optiune extracția se ajusteaza automat in functie de aburul eliberat la gatit.

În loc de iluminatul cu halogen, toate modelele sunt acum echipate cu LED-uri gata să îndeplinească cerințele pentru un rating A de eficiență energetică. Alte caracteristici includ un filtru de grăsime din metal de 10 straturi și optiunea CleanCover. Curățarea suprafețelor netede, foarte rar necesara, este foarte convenabila si comoda.

Miele Con@ctivity 2.0

Hote incorporabile Miele

O caracteristică a acestui tip de hota este că poate fi amplasata sub unități de perete sau ca unitate suspendata pe perete solitar. Hotele încorporabile sunt disponibile în oțel inoxidabil și în alb.

Share.