Miele îți recomandă 7 produse pentru cadourile de Crăciun

0

De Crăciun, bucătarii pretențioși pot găti mâncăruri rafinate la cuptoarele combi cu aburi MultiSteam. Utilizatorii pot alege din mai multe moduri de funcționare (dezghețare, gătire combinată, gătire cu aburi, sous-vide, reîncălzire, grill complet, coacere intensivă, prăjituri Plus etc.). Cuptoarele pot avea o capacitate de 48l şi respectiv 68l.

Pe de altă parte, plita cu inducție TempControl de la Miele oferă siguranța obținerii unor preparate perfecte de Crăciun. Mâncărurile arse sunt de domeniul trecutului, deoarece utilizatorii au la dispoziţie un nivel de fierbere la foc mic şi trei niveluri de prăjire cu temperaturi ideale. Dimensiunea vaselor este detectată de către zona de gătit, iar energia va fi utilizată numai pe suprafaţa ocupată de acestea.

Pentru o atmosferă unică în bucătărie, Miele recomandă și hota de perete DA 6996 W Pearl, cu iluminat ambiental variabil. Este dotată cu sistemul [email protected] 2.0, care permite comunicarea dintre hotă şi plită pe 3 niveluri de putere.

Nu trebuie sa va mai faceti griji că nu veti avea loc în frigider pentru mâncarea din perioada Sărbătorilor. Frigiderele din gama K 20.000 au un interior XL permit utilizatorului să pună în frigider chiar și o tavă de copt. Mai mult decât atât, gama oferă un sistem de iluminat și în congelator, iar în sertarul suplimentar „CompactCase” pot fi stocate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele. În plus, meniul de Sărbători poate fi scris pe frontul modelului BlackBoard pentru a îi ispiti pe invitaţi cu delicioasele preparate ce urmează a fi degustate.

De la masa tradițională de Crăciun nu poate lipsi un vin bun și rece. Cu ajutorul unității încorporabile de răcire a vinurilor KWT 6112 iG, utilizatorii pot păstra și stoca până la 18 sticle de vin, la care clienţii pot avea acces imediat cu ajutorul sistemului de deschidere Push2Open. Prin intermediul tehnologiei de afișaj digital Touch Control, clienții pot monitoriza și seta temperatura (de la +5ºC la +20ºC) sau porni sistemul interior de iluminat cu LED.

De Sărbători, timpul petrecut alături de cei dragi este mult mai important, iar Miele vine în ajutorul clienților săi și le recomandă mașinile de spălat vase Eco-Flex, care dispun de programul QuickPowerWash prin intermediul cărora vasele sunt spălate într-un interval de doar 58 de minute. De asemenea, sunt prevăzute cu un sertar reglabil pentru tacâmuri 3D, pentru a permite orice tip de încărcătură/vas, dar și cu un suport pentru pahare FlexCare, care oferă o poziționare unică și sigură a paharelor cu picior și a cupelor.

Mai mult, pentru stocarea pe durată lungă a mâncărurilor sau sigilarea la vid a recipientelor, Miele recomandă și sertarul de vidare EVS 6214, care se poate combina în mod ideal cu un cuptor cu aburi Miele. Sertarul dispune de 3 setări de vidare și 3 durate de sigilare, fiind perfect pentru gătire sous vide (în vid), marinarea preparatelor, porţionarea alimentelor, resigilarea ambalajelor sau chiar transportul alimentelor.

 

 

 

Share.