Mini masina de spalat de la Xiaomi: MiniJ

0

Mini masina de spalat portabila de la Xiaomi reaspunde la eterna intrebare: Ce mai face Xiaomi? sau Ce nu face Xiaomi?, catalogul de produse al producatorului chinez fiind din ce in ce mai divers. Ceea ce a început ca o orientare clară spre segmentul de smartphone-uri a fost extins si catre alte dispozitive cum ar fi televizoare, biciclete, bratari sau purificatoare de aer.

mini masina de spalat de la Xiaomi

Daca la inceputul anului Xiaomi lansase un mini-aragaz pentru prepararea orezului, noul produs care intra in numeroasa familie chineza este… o mini masina de spalat. In mini masina de spalat de la Xiaomi incap aproape 3 kg de haine.

MiniJ Xiaomi

MiniJ, mini masina de spalat de la Xiaomi, poate fi controlata prin smartphone (poti da drumul la masina chiar daca nu esti acasa). Are 50 cm lățime si 63 cm înălțime. O ușă de 38 cm în diametru și o greutate de 34 kg. Aplicatia prin care poate fi controlata prin smartphone se numeste Mi.

MiniJ Xiaomi

Micuta si linistita, asa pare sa fie masina de spalat portabila de la Xiaomi, avand in vedere ce face un zgomot de 53dB la un spin de 700 rpm. Silentioasa!

MiniJ Xiaomi

MiniJ Xiaomi are 14 programe de spălare care pot fi selectate și controlate prin intermediul aplicației Mi. Masina are si o funcție de spălare la temperatură ridicată care poate ajunge la 95°C. (sterlizeaza hainele, nu alta!!!).

 

Share.