Mio MiVue A20/A20+: camere video auto ce va permit sa vedeti si inregistrati ce se intampla in spatele masinii

0

Mio lanseaza doua camere video auto: Mio MiVue A20/A20+ pentru spatele vehiculului.

Noile camere video auto vin in intampinarea nevoilor soferilor de a inregistra evenimentele petrecute in extremitatea posterioara a vehiculului. Camerele video Mio MiVue A20/A20+ se conecteaza la camera de bord principala si inregistreaza simultan cu aceasta, la rezoluție Full HD, fiecare moment din timpul deplasarii cu autoturismul. Ele vor surprinde la rezolutie 1080p, cu 30 de cadre pe secunda, eventualele incidente din spatele masinii, care pana acum nu puteau fi capturate.

Mio MiVue A20/A20+

Imagini de o calitate superioara, atat in timpul zilei, cat si pe timpul noptii.

Pentru a asigura obtinerea unor secvente de calitate superioara, dar care sa nu ocupe rapid spatiul de stocare al camerei principale, Mio MiVue A20/A20+ utilizeaza standardul de compresie H.264, care poate, fara a compromite calitatea imaginii, sa reduca extrem dimensiunea fisierelor video. Cele doua camere Mio MiVue sunt, de asemenea, echipate cu un senzor CMOS de 1/2,7 inci, iar obiectivul cu diafragma F2.0 este realizat integral din sticla si dispune de filtru infrarosu. Mai mult, datorita posibilitatii de reglare a valorii de expunere in 7 trepte, soferii pot ajusta manual nivelul de luminozitate, totul pentru captarea fidela chiar si a celor mai mici detalii, precum placutele de inmatriculare.

Unghi larg de supraveghere

Pentru a asigura capturarea unor imagini clare, fara zone moarte, camerele video auto pentru spatele vehiculului au un unghi larg de vizualizare, de 140 de grade, transformandu-se intr-un martor ocular fidel in cazurile extreme.

Usurinta in instalare

MiVue A20/A20+ integreaza un sistem de prindere usor de atasat, pe baza de suport adeziv, care poate ramane fixat pe luneta masinii, fara ca dispozitivele sa fie lasate permanent in autovehicul, daca soferul nu isi doreste. Camerele pot fi instalate cu usurinta si in vehiculele de mari dimensiuni, fiind echipate cu un cablu de conexiune mini USB cu lungimea de 7 metri. Cele doua au aceleasi caracteristici, insa, in functie de modelul camerei de bord principale, soferii pot opta pentru A20, care este compatibila cu Mio MiVue 698 Dual si dispozitivele din seriile 78X, respectiv 79X, respectiv A20+, destinata celor care au solutiile de navigatie din seria Mio MiVue Drive 50/55/60/65/65 Truck.

Mio MiVue A20/A20+ functioneaza numai impreuna cu o camera video auto MiVue din seriile Drive (A20+), respectiv MiVue 7xx (A20), si pot reda imaginile surprinse direct pe ecranul acestora.

Camerele video auto Mio MiVue A20/A20+ sunt disponibile in Romania la un pret recomandat de 379 de lei.

Share.