Mixerul de mana Heinner Delice HM-250

0

Mixerul de mana Heinner Delice HM-250. Pentru noul sau mixer de mana, Heinner a ales dimensiuni reduse. Delice HM-250 este un mixer care cantareste foarte putin, ceea ce face ca aparatul sa fie usor de folosit cu o singura mana, mai ales ca butonul de viteze este situat pe maner.

Screen Shot 2016-03-06 at 6.32.39 PM

Mai puțin costisitor decât un robot, mixerul de mana este potrivit pentru sarcini rapide cum ar fi: frișcă, creme de prajituri sau piure. Pentru un rezultat a la carte nu trebuie decat sa folositi paletele pentru emulsifiere sau paletele pentru framantare, sa incepeti amestecarea alimentelor la viteze mici si apoi sa cresteti treptat viteza recomandata.

Screen Shot 2016-03-06 at 6.33.02 PM

In ceea ce priveste designul, mixerul de mana Heinner Delice HM-250 are doua puncte forte: este alb cu rosu, ceea ce il face sa fie extrem de estetic si poate fi asezat in pozitie verticala, pentru ca partea din spate a fost conceputa special pentru acest lucru. In felul acesta evitati sa murdariti intreaga bucatarie daca trebuie sa va opriti in timp ce amestecati ingredientele.

Intretinerea aparatului este extrem de usoara: stergeti suprafata exterioara cu o carpa umeda si apoi cu o carpa uscata si moale. Se depoziteaza foarte usor datorita dimensiunilor sale reduse.

Screen Shot 2016-03-06 at 6.32.32 PM

Caracteristici:

Putere: 200W

Nivel de zgomot: ≤85Db

5 viteze

2 teluri din inox

2 carlige pentru framantare

buton ejector cu dispozitiv de siguranta

Indicator luminos ON

Culoare: alb cu rosu

Pret recomandat: 55 LEI.

 

 

 

 

Share.