Cu Moodo va parfumati locuinta cu ajutorul telefonului

0

Moodo este un produs care va permite sa combinati diverse arome astfel permitandu-va sa controlati modul in care locuinta dvs va mirosi.

Moodo este, in esenta, un difuzor de arome ce va sufla aer prin capsulele pline de cristale diferit parfumate.

Cum functioneaza?

Parfumurile sunt incarcate in dispozitiv prin intermediul unor capsule. Se pot folosi pana la patru capsule in acelasi timp, iar utilizatorul poate modifica intensitatea fiecarui miros, dupa cum doreste.

Moodo

Aveti nevoie de un smartphone pentru a va conecta la dispozitiv si sa va instalati aplicatia Moodo ce va permite sa explorati aromele si sa controlati intensitatea fiecareia dintre ele. Daca ati combinat niste arome si ati creat un parfum pe care il preferati, il puteti salva cu ajutorul aplicatiei pentru a-l mai experimenta si cu alta ocazie.Moodo

Exista “familii de arome”  pe care le puteti achizitiona. Acestea sunt alcatuite din patru parfumuri de baza, create de parfumeri francezi de renume. Creatorii sustin ca parfumurile au fost alese astfel incat, indiferent de combinatiile si de intensitatea pe care le alege utilizatorul, nu sunt pot deveni deranjante.

MoodoMoodo

Cu Moodo, oferim utilizatorilor o platforma personalizata pentru a crea si a experimenta o lume nelimitata de parfumuri “, a declarat Yoav Avidor, CEO al Agan Aroma, compania mama din spatele acestui dispozitiv.

Share.