Mool: part-time umidificator, part-time vaza

0

Cele mai multe umidificatoare sunt folosite doar pentru o jumatate a anului, cand aerul este uscat. In restul timpului acestea stau uitate intr-un colt si aduna praful. Designerul Huira Koo a avut ideea de a-i crea uimidificatorului si o alta indentitate, transformand-ul intr-un obiect de decor.

Mool a aparut in urma acestei idei, servind ca un umidificator atunci cand este necesar, ca apoi sa devina o vaza si un castron decorativ in alte momente. Umidificatorul are o baza de sticla, pe care o umpleti cu apa, si o „umbrela“ din teracota care se cufunda in apa. Un inel din pluta fixeaza atat baza cat si umbrela.

Mool

Mool umidifica aerul in mod natural, servindu-se de proprietatile innascute ale teracotei de a absorbi apa si de a elibera vaporii in aer. Mool va avea o durata de viata extrem de lunga, fiind rezistent la coroziune si, in plus, purifica si apa, actionand ca un filtru.

Mool

Mool nu utilizeaza nici un fel de energie electrica si poate fi folosit cu usurinta ani de zile pana cand teracota sa trebuiasca sa fie inlocuita.

Share.