Lumanarea fara flacara – Mooncandle.

0

Lumanarea fara flacara – Mooncandle inseamna ca nu trebuie sa cureti ceara, ca nu dai foc la casa si ca nu afumi nimic. Dar cat de aproape de original este lumanarea fara flacara?

lumanare fara flacara

Lumanarea fără flacără  – Mooncandle este o lumânare din ceară parfumată reală, aparent identica cu traditionala lumanare, dar cu o inovație tehnologică care o face unica: fitilul a fost înlocuit cu un sistem sofisticat de LED-uri si baterii, care reproduce fidel mișcarea și lumina unei flăcări reale.

mooncandle

Cu doar 40 de euro, ai acasa un set de trei lumanari cu parfum de vanilie, pe care le poti controla de la distanta. Lumanarile sunt oprite automat după timpul setat (4 sau 8 ore).

Lumânarea fara flacara: Mooncandle este raspunsul la intrebarea când o lumânare nu este lumânare? Când vorbim despre un Mooncandle, evident. Aceasta lumanare revoluționeaza iluminatul ambiental pentru ca foloseste becuri cu baterii pentru a reproduce efectul pâlpâitor al lumanarilor clasice. Fabricate din ceară reale, Mooncandles sunt deja folosite pentru a adăuga culoare în hotelurile și restaurantele din întreaga lume. Lucru care nu este surprinzător, pentru ca nu există nici ceara topita sau vreo flacără periculoasa.

Screen Shot 2016-04-27 at 10.13.46 PM

Le puteți seta să “clipească” sau să rămână nemișcate. Mooncandles sunt controlate de la distanță Se pot activa automat sau le puteti stinge doar prin setarea temporizatorului automat. Sclipitor!

Ideale pentru petreceri pentru copii, serate sau adunări in grădină există două tipuri de Mooncandle din care puteti alege: cu parfum de vanilie sau cu posibilitatea de a-si schimba culoarea.

mooncandle

Producatorii spun ca in acest fel poti avea o atmosfera romantica in casa, fara teama unui incendiu, fara ceara topita de curatat si fara tavane afumate.

 

Share.