iRobot Jet Braava 240 in teste la Electrozona

0

Da, ne-a convins! Mopul iRobot Jet Braava 240 iti arata cum se transforma un banal mop in ceva cu adevarat wow! Curata, matura, si mai ales, isi face treaba singur.

Compania americană iRobot  “pune la podea” un nou “robot – mop” la un super pret: iRobot Braava Jet 240. O jucarie de 17 cm pe 8 cm care reuseste sa se strecoare prin bai si bucatarii fara probleme. Mopul iRobot Jet Braava este destinat pardoselilor, utilizând un sistem de pulverizare al apei, care oferă trei moduri de curățare:

  • Curățare umedă: curatare profunda pentru a îndepărta murdăria și petele de pe pardoseli.
  • Măturare umedă: realizează treceri duble pentru curățarea pardoselilor din lemn, țiglă și piatră
  • Măturare uscată: printr-o singură trecere colectează murdăria, praful și părul animalelor de companie.

Noul gadget iRobot Jet Braava are un rezervor de aproximativ 150 mililitri pentru stocarea apei si permite curatarea până la 25 de metri pătrați fără a utiliza niciun detergent sau produs de curățare. In Romania il gasiti pe www.irobot.ro  prin distribuitorul local Certus Mercatus Romania.

L-am avut in teste la Electrozona si am ajuns la urmatoarele concluzii: este silentios, este usor de folosit si are un super pret. Mai mult, iti bei cafeaua, iar robotul iti curata in timpul acesta baia si bucataria.

Pentru mai multe detalii, urmareste in video-ul de mai jos primul review in limba romana:

Share.