Nespresso Prodigio: cafea fara sa cobori din pat !

0

S-a terminat cu cititul in cafea. Acum viitorul e mult mai clar cu aplicatia pentru cafea Nespresso Prodigio. Vorbim de primul aparat Nespresso conectat prin Bluetooth Low Energy pentru IOS/Android sau iPad.

Nespresso Prodigio

Iubesti cafeaua, dar uneori e atat de greu sa ajungi la bucatarie si sa o prepari, incat Nespresso Prodigio ar putea parea un dar venit din cer.

Noul model al producătorului iti pregăteste cafeaua printr-o aplicație de pe telefon. Disponibilă atat pe Android cat și pe iOS aplicatia iti trimite notificari cu privire la nivelul de apa, daca e nevoie de curatare sau dacă mai e nevoie de capsule in aparat. Asta inseamna ca in timp ce tu lenevesti, cafeaua te asteapta aromata si aburinda in espressor. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci dupa ce iti bei cafeaua, e sa lasi o capsula in aparat pentru ziua urmatoare.

NESPRESSO Prodigio poate prepara Ristretto, Espresso și Lungo, și oferă, de asemenea, un sistem opțional de 50$ pentru spuma de lapte, dacă este necesar. Prețul său este de $ 249.

Mai multe in video:

 

Share.