Neuroon Open pentru un somn linistit

0

Nikola Tesla, Leonardo da Vinci, Salvador Dali, Thomas Edison si Napoleon Bonaparte. Stiti ce au avut in comun toate aceste genii?

Toti si-au controlat ciclurile de somn si au reusit astfel sa stapaneasca arta productivitatii. Prin calibrarea nevoilor de odihna si planificarea perioadelor  de somn, ei isi puteau satisface corpul cu doar 3-4 ore de somn intens si profund ca apoi sa ramana productivi timp de 20 de ore sau mai mult.

Creat pentru oricine care a spus vreodata cuvintele „daca ar exista mai mult de 24 de ore intr-o zi“. Scopul Neuroon Open este de a stoarce fiecare strop de productivitate din cele 24 de ore. In loc sa dormiti opt ore, Neuroon va spune de cat de multe ore are corpul vostru nevoie, permitandu-va sa adaugati pana la o zi intreaga de productivitate la saptamana voastra.

Fiecare persoana are o nevoie diferita de somn. Durata, intensitatea, chiar si conditiile lui se schimba de la o persoana la alta. Singura problema este ca nu le cunoastem. Aici intervin asistentii de somn. Ei pot fi o aplicatie sau un dispozitiv de purtat, dar nimic nu este la fel de eficace ca bentita inteligenta. 

Conceputa pentru scopul explicit de a-ti da un control precis asupra somnului, Neuroon Open este o bentita open-source care pot fi folosita pentru un somn eficient, trezire inteligenta, meditatie profunda, somn polifazic si vise lucide.

Bentita are doua componente, un EEG (electroencefalograma) ce masoara undele cerebrale si masca pentru ochi dotata cu LED-uri pentru a va ajuta sa va treziti sau pentru a declansa un vis lucid.

EEG-ul poate fi folosit pentru a monitoriza undele cerebrale si sa obtineti astfel o citire precisa a nevoilor si obiceiurilor de somn. De asemenea, va permite sa meditati emitand semnale sonore pentru a va induce creierul în starea meditativa corecta.

Adaugam masca pentru ochi si aveti un asistent de somn solid care se sprijina pe fruntea voastra, analizand nevoile mintii și prezentandu-le inapoi catre dvs, cu o precizie de grad medical, prin intermediul aplicatiei Neuroon.

 

Calitatea cea mai incredibila a Neuroon Open este capacitatea sa de a crea mediul perfect pentru somn si pentru trezire. Se poate conecta la termostat, la lumini smart si la dispozitive audio pentru a va asigura ca imprejurimile sunt favorabile pentru o noapte de somn bun, si ca exista un mediu bine luminat, care te face sa te simti odihnit si revigorat.

Puteti afla mai multe despre Neuroon Open din videoclipul de mai jos:

Mai multe informatii | Neuroon Open

Share.