Nima, gadgetul care iti analizeaza alimentatia

0

Intoleranta la gluten poate aparea la orice varsta. Pentru ca aceasta afectiune sa fie controlata, noi va recomandam Nima.

Nima este un gadget care detecteaza alimentele ce contin gluten si te avertizeaza in momentul in care esti pe cale sa mananci unul dintre produsele “interzise”. Persoanele afectate de intoleranta la gluten nu au voie sa manance cereale, mai exact grau, orz, ovaz, secara.

In numai doua minute, Nima este capabil sa te anunte daca un anumit aliment contine si cele mai mici urme de gluten. Aparatul este portabil si foarte usor de utilizat. Tot ce trebuie sa faci este sa pui o mica mostra din alimentul pe care vrei sa il analizeze intr-un recipient special si sa astepti doua minute.

Nima nu este un gadget oarecare, este mai degraba un mini-laborator de analiza alimentara. Aparatul descompune alimentele in cele mai mici bucatele pentru a identifica prezenta glutenului. In cazul in care acest ingredient se afla in compozitia alimentului pe care vrei sa il mananci, Nima te atentioneaza ca nu este de preferat sa il mananci.

Stiinta, tehnologia si ingeniozitatea vin in ajutorul celor care trebuie sa isi tina sub observatie alimentatia si care trebuie sa fie atenti in permanenta la ceea ce consum, atat acasa, cat si la restaurant. Nima poate fi transportat oriunde, pentru siguranta sanatatii tale. De asemenea, aparatul este capabil sa detecteze si alte substante patogene, folosind un procedeu similar cu cel utilizat pentru detectarea glutenului.

Cartusele in care se fac analizele se platesc separat, si costa 3,99 de dolari. Gadgetul pentru detectarea glutenului se vinde la pretul de 249 de dolari.

Share.