Spune “la revedere” prafului cu noii saci pentru aspirator de la Handy Bag MicroPor!

0

Brandul Handy Bag, specialistul in igiena casei, prezintă noii saci pentru aspirator imbunatatiti cu tehnologiile MicroPor Plus și Dirtlock. Filtrarea extremă, puterea de aspirare optimizată și sistemul de înlocuire a sacului sunt cele 3 puncte forte ale produsului.

Handy Bag
MicroPor Plus retine praful in proportie de 99,99%. Primul avantaj al acestor saci este tehnologia numită MicroPor Plus aplicata de bradul Handy Bag. Aceasta se bazeaza pe realizarea sacului din 5 straturi din microfibra cu filtru anti-alergen MicroPor Plus. Astfel, sunt aspirate cele mai mici particule de praf incluzand polen, spori de mucegai, excremente de acarieni și bacterii. Este un real beneficiu pentru persoanele sensibile la factorii alergeni din mediu.
Handy Bag

Al doilea avantaj al Handy Bag MicroPor Plus: cele doua compartimente din interiorul sacului care imbunatatesc fluxul de aer in procesul de aspirare. Cu alte cuvinte, nivelul de vid al aparatului se menține mai mult timp.

Mai mult, odată plin, sacul MicroPor Plus se blocheaza automat cu ajutorul supapei de inchidere. Aceasta este tehnologia Dirtlock care impiedica impastierea prafului atunci cand sacul este schimbat.

Handy Bag

Si nu in cele din urma, brandul Handy Bag specifică faptul că acesti saci sunt fabricati in proportie de 40% din materiale reciclate și regenerabile!

Prin simpla introducere a unui Deo Stick direct in sacul de aspirator, puteti improspata si atmosfera in casa. Handy Bag pune la dispozitie doua arome: lavanda sau lamaie.

Share.