Blendere Bosch pentru o alimentatie plina de vitamine

0

Regula „5 fructe si legume pe zi” este cea mai cunoscuta formula pentru o alimentație sănătoasă: cinci porții de fructe și legume obligatorii in meniul zilnic.

Shake-urile din legume si fructe au devenit solutia salvatoare. Există mii de rețete pentru piureuri si smoothies-uri disponibile pe internet. Pe langa fructe, legume sau ierburi puteți experimenta cu diferite tipuri de lapte – cum ar fi lapte de nucă de cocos sau de migdale, sau seminte si fructe bogate in amino-acizi.

blendere Bosch

Dacă preferați bananele, mangoul sau alte fructe moi vi se potriveste blender-ul de mână. Cu cât utilizați ingrediente mai tari și fibroase, cu atât este mai important sa optati pentru un motor puternic și lame ascutite. Un mixer, cum ar fi noul Pro SilentMixx de la Bosch este ideal pentru acest lucru. Recipientul din sticla al aparatului este proiectat astfel încât toate ingredientele sa fie directionate în mod repetat catre cuțitele EasyKlick pentru o amestecare perfectă. Puternic, dar silentios, Pro SilentMixx impresioneaza prin tehnologia de reducere a zgomotului. Dacă aveți nevoie de viteze foarte mari, pur și simplu apăsați butonul “Turbo”. Un instrument practic pentru vară sau petreceri: Pro SilentMixx strivește si gheața pentru a obtine bauturi racoritoare in zilele toride.

blendere Bosch 8708_03

Pentru a evita decantarea bauturii sau canile mai putin etanse si incomode, Bosch oferă o alternativa practică pentru recipientele de transport. Design-ul de înaltă calitate si materialele exceptionale vor starni invidia colegilor și a prietenilor. VitaStyle Mixx2Go mini din gama Bosch vine cu un recipient elegant din sticlă rezistentă la căldură de 500 ml, un flacon de 500 ml pentru transport și o cană de 200 ml pentru macinare.

blendere Bosch

https://www.bosch-home.ro/catalog-produse/electrocasnice-pentru-bucatarie/blendere-de-masa-(independente)/MMB66G3M.html

Share.