Noile hote decorative de la Bosch

0

Bosch prezintă o nouă gamă de hote decorative care combină performanța fără compromisuri, operarea simplă și rezultatele perfecte, cu un design care iese în evidență.

hote decorative de la Bosch

  • „Gamă largă de hote cu design diferit si atractiv
  • PerfectAir – senzor de calitate al aerului
  • Home Connect
  • Hota poate fi acționată prin intermediul plitei

O întrebare cheie este dacă hota trebuie să fie păstrata discret în fundal sau evidențiata ca un element de sine stătător? Spre exemplu modelul DWF97MP70 rupe monotonia formelor sobre ale hotelor clasice aducand un aer modern de inalta calitate, si totodata asigura in mod eficient calitatea perfecta a aerului.

hote decorative de la Bosch

Unele dintre noile hote decorative de la Bosch sunt modele unice, care isi vor lasa amprenta in orice bucatarie. In afara de benzile lor din oțel inoxidabil de înaltă calitate, caracteristica definitorie este centrul lor de control, care a atras deja o mare atenție atunci când a fost prezentat în gama de cuptoare Bosch. Hotele cu design paralelipipedic pentru insule de bucătărie sau pereți sunt de asemenea disponibile cu acest centru de control. Hota satisface cele mai înalte standarde de proiectare și de performanță chiar și în cazul în care există puțin spațiu disponibil. Hotele cu design înclinat sau Box design din sticla cu elemente din oțel inoxidabil, sunt disponibile atât în Seria 8 cat și in Seria 6. Modelele inclinate permit utilizatorilor libertatea de mișcare atunci când gătesc, datorită formei lor ergonomice.

hote decorative de la Bosch

Utilizarea usoara

Cu centrul de comandă pentru hote, Bosch completează cercul pentru seria 8 a aparatelor încastrate. La multe alte modele, optiunea DirectSelect asigură ușurința de utilizare, permițând selectarea directa a oricarui nivel sau funcției dorită.

Rezultate perfecte la foc automat

Senzorul PerfectAir conceput pentru calitatea aerului monitorizează în mod continuu si regleaza cu precizie puterea de aspirare a vaporii de gătit. Nivelul de zgomot este redus, noile modele funcționand la un volum maxim de 54 de decibeli – același nivel de zgomot ca in cazul unei conversații liniștite.

hote decorative de la Bosch

Home Connect

Noile hote decorative Seria 8 sunt echipate cu un modul WiFi integrat, ceea ce înseamnă că ele pot fi controlate de aproape oriunde – de exemplu de la masa, folosind aplicația Home Connect. Dacă dețineți o plită Bosch, cu display TFT sau DirectSelect Premium, conectată la WiFi, aveți posibilitatea de a controla hota și toate funcțiile sale prin intermediul acesteia. Adio amprente si urme murdare! Acum vă puteți concentra exclusiv pe reteta dumneavoastra.

Share.