Nora te scapa de sforait

0

Nora te scapa de sforait. Venim obositi acasa si tot ceea ce ne dorim este o noapte linistita, fara zgomote, o noapte in care sa ne incarcam bateriile pentru ziua urmatoare. Dar ce ar trebui sa facem in momentul in care ne auzim partenerul ca sforaie?

Nora este un aparat inteligent care promite sa mentina nivelul de sforait la un volum scazut, prevenind disconfortul. Aparatul Nora detecteaza atunci cand zgomotul este prea mare si se ocupa sa iti mute capul pentru a nu ii deranja pe ceilalti si pentru a-ti permite sa ai o respiratie corecta.

Dispozitivul este alcatuit dintr-un receptor de sunete care trebuie asezat pe noptiera patului si care detecteaza zgomotul produs de tine. De asemenea, setul mai contine si o mica perna gonflabila pe care o asezi pe sub perna ta normala si care are rolul de a-ti muta capul intr-un mod discret, pentru ca tu sa nu simti nimic si pentru ca zgomotul sa fie redus.

Nora poate fi transportat cu usurinta deoarece ajunge la tine intr-o cutie eleganta, inclusa in pachet. Totodata, dispozitivul nu are nevoie de vreo perna speciala, poti dormi pe orice tip de perna te odihnesti cel mai bine si iti poti schimba pozitia de dormit de cate ori vrei. Nora te ajuta sa ai o respiratie buna indiferent de pozitia de somn.

Aparatul inteligent costa aproximativ 239 de dolari si poate fi comandat de pe site-ul oficial al produsului.

Share.