Noul mixer KitchenAid Mini, aceeasi calitate in ambalaj mini!

1

Atunci când spațiul este limitat sau bugetul este strâns, KitchenAid Mini ofera o noua solutie: mini robotul de bucatarie. Mini-dimensiuni, dar performanta maxima!

KitchenAid Mini

Acelasi robot, dar in varianta mini Noul aparat de bucatarie KitchenAid Mini este versiune mai mică a modelului Artisan, devenit deja un simbol al brandului. Fara a face concesii privind calitatea si performanta tehnica, noul robot de bucatarie a fost modificat in dimensiune si greutate – 20% mai mic, respectiv 25% mai usor, in comparatie cu originalul. Astfel, capacitatea bolului a fost redusa de la 4,8 litri la 3,3 litri.

KitchenAid Mini

În plus, pentru a spori versatilitatea robotului Mini, KitchenAid garanteaza compatibilitatea accesoriilor intre cele doua aparate. Aceasta optiune reprezinta un mare avantaj atunci când, utilizatorul intenționează să treaca de la un model la altul. Oricum schimbarea aparatului nu va fi necesara prea curand, intrucat brandul KitchenAid garanteaza calitatea produselor pentru o perioada de minim 5 ani.

KitchenAid Mini

Asa cum ne-au obisnuit, brandul KitchenAid confera o atentie deosebita design-ului si aspectului produselor sale. KitchenAid Mini nu face exceptie de la aceasta regula, astfel ca aparatul este disponibil in 6 culori „delicioase”: lemn negru dulce, gri grafit, albastru safir, migdale verzi, migdale roz dulci si piper rosu.

Caracteristici principale KitchenAid Mini (5KSM3311X cod de referință)

putere de 250 W

corp metalic turnat

cap rotativ

bol capacitate 3.3 litri

3 Accesorii: pentru mișcare rapida, miscare plata și cârlig pentru amestec aluat

10 viteze (de la 40 până la 200 rotatii / min)

Dimensiuni: H 31.2-19.8 L – P 31.2 cm

Greutate 6,5 kg

6 culori: lemn negru dulce, gri grafit, albastru safir, migdale verzi, migdale roz dulci si piper rosu

Prețul recomandat de vânzare cu amănuntul € 600

Share.