Noutati de la LG la IFA 2017

0

LG isi dezvolta constant ecosistemul inteligent printr-o gama smart ce include nu doar electrocasnice inteligente, ci si roboti care pot saluta, face curatenie ai tunde iarba; toate acestea au fost expuse in cadrul IFA 2017.

La standul LG, vizitatorii au fost incurajati sa experimenteze personal lumea aparatelor inteligente LG, prin vizionarea unei game de dispozitive smart IoT ce ofera lumina, energie, securitate si ingrijire a aerului inteligente in cadrul caminului.

Masina de spalat TWINWash

LG la IFA 2017

Total Clothing Care este gama ce ofera cele mai noi masini de spalat TWINWash ale companiei. LG TWINWash este prima masina de spalat cu incarcare dubla din lume iar gama ofera functii inovatoare, precum TrueSteam si TurboWash, ce ajuta la eliminarea alergenilor, cutelor, mirosurilor, si pentru a inmuia hainele. Noua aditie TWINWash este insotita de cele mai recente inovatii in domeniul tehnologiei de ingrijire a hainelor, prezente in uscatoarele companiei, precum si in aparatul LG Styler.  Noul uscator LG este echipat cu tehnologia LG Inverter Heatpump astfel minimizeaza deteriorarea tesaturilor prin mentinerea unei temperaturi scazute de uscare, oferind totodata si mai multe optiuni, in ce priveste eficienta energetic si comoditatea. Modul Eco este foarte util in economisirea energiei si emite foarte putin zgomot, in timp ce Modul Turbo asigura un timp de uscare mai scurt.

Frigiderul InstaView Door-in-Door

LG la IFA 2017

Sistemul Door-in-Door a fost implementat de catre LG in anul 2010 si le-a permis utilizatorilor  sa aiba o mai buna organizare a obiectelor frecvent cautate din frigider, pentru ca acestea sa poata fi mai rapid scoase fara a deschide toata usa si a lasa sa iasa pretiosul aer rece. Deschizand mai rar usa principala, mancarea se pastreaza mai mult timp proaspata. LG a dus acest concept la urmatorul nivel in 2014, cu primul frigider Dual Door-in-Door din lume, dubland convenabilitatea si permitand o si mai mare flexibilitate in organizarea alimentelor.

Iar in 2016, LG a dezvoltat sistemul InstaView Door-in-Door, ce permite tuturor membrilor familiei sa vada ce e in frigider, fara a mai fi nevoie sa-l deschida. Ciocanind de doua ori in usa transparenta, interiorul este iluminat, pentru a va permite sa vizualizati clar continutul. Frigiderul a devenit un subiect de conversatie, deoarece LG InstaView Door-in-Door a transformat felul in care consumatorii folosesc frigiderele: de la a deschide usa pentru a vedea ce este inauntru la vizualizarea continutului inainte de a deschide usa.

Home Bar

Home Bar reprezinta rezultatul eforturilor companiei LG de a imbina convenabilitatea cu depozitarea eficienta si a oferit, inca de la lansarea sa din 1998, un spatiu compartimentat unic, ce putea fi folosit drept bar pentru acasa, raft sau chiar frigider.

Doua dintre cele mai populare servicii de asistenti personali inteligenti pentru casele smart

LG la IFA 2017

LG isi extinde strategia de parteneriate pentru case inteligente, pentru a lucra cu cat mai multe servicii si platforme inteligente posibil. Incorporand Wi-Fi in toate aparatele sale din 2017, LG usureaza foarte mult conectarea si interactiunile clientilor sai. Frigiderul LG Smart InstaView Door-in- Door, ruland platforma inteligenta LG webOS, este compatibil cu toate functiile oferite de serviciul vocal Amazon Alexa. Cu peste 15.000 de abilitati, Alexa poate controla mii de dispozitive inteligente din casa, poate reda muzica, programa reparatiile masinii, porni cronometre si multe altele.

Ca noutate pentru 2017, Asistentul Google este acum compatibil cu toate dispozitivele electrocasnice inteligente LG, prin intermediul Google Home, al unui telefon Android sau al unui iPhone, permitand controlarea tuturor aparatelor conectate fara a le atinge.

Cu Asistentul Google, utilizatorii pot efectua o multitudine de sarcini, precum verificarea timpului ramas pana la terminarea spalarii rufelor, sau instruirea frigiderului sa creeze mai multa gheata. Si cum Asistentul de pe Google Home poate distinge diferite voci intre ele, intreaga familie se poate implica.

LG utilizeaza si propria sa platforma vocala inteligenta, Deep ThinQ, pe langa Amazon Alexa si Asistentul Google. SmartThinQ Hub are un rol central in platforma LG pentru case inteligente, colectand informatii deopotriva de la aparate inteligente si de la aparate conventionale conectate la senzorii SmartThinQ prin Wi-Fi, Zigbee ai Bluetooth. Informatiile sunt afisate sub forma unor notificari pe ecranul LCD sau anuntate prin difuzorul sau incorporat.

Roboti inteligenti LG la IFA 2017

LG la IFA 2017

Au fost prezentati in premiera in Europa robotii inteligenti LG la evenimentul de la Berlin, in centrul reflectoarelor fiind abordabilul Hub Robot. Mai mult decat un simplu asistent, Hub Robot foloseste tehnologia de recunoastere vocala pentru a se conecta la alte dispozitive inteligente LG si a usura efectuarea treburilor casnice. E suficienta o comanda verbală pentru ca robotul sa execute sarcini precum ajustarea ciclului de uscare de la fierbinte la cald, sau pornirea aerului conditionat din alta camera.

Airport Guide Robot si Airport Cleaning Robot

Cei doi roboti reprezinta baza initiativei LG pentru roboti de servicii in afara caminului. Folosind platforma proprie LG pentru recunoastere vocala, Airport Guide Robot ințelege coreeana, engleza, chineza si japoneza– cele mai raspandite patru limbi de la Aeroportul International Incheon. Scanand rapid biletul de imbarcare al unui vizitator, robotul ii poate oferi informatii despre zbor, precum si detalii despre ora si vremea locala in orasul de destinatie. Robotul prietenos este in prezent complet operational pe cel mai mare aeroport coreean, intâmpinand calduros vizitatorii si escortandu-i in timp-record pe cei intarziati catre poarta de imbarcare.

LG Lawn Mowing Robot

LG la IFA 2017Si-a facut debutul european la IFA, tunzand iarba precis, fiabil si, mai ales, in siguranta. Echipat cu o multitudine de senzori dintre cei aflati si pe roboții de aeroport, Lawn Mowing Robot isi recunoaste permanent propria locatie si ia in considerare toate obstacolele vizibile – precum copacii si tufisurile – pentru a-si maximiza performanta de taiere.

 

Share.