Oglinda inteligenta Panasonic iti găsește defectele fetei si printeaza machiajul pentru a le repara.

1

In ultimii ani, Panasonic a descoperit o nouă afacere profitabilă: produsele cosmetice tech. Tech facial hidratant, uscătoare de păr și măști relaxante pentru ochi. Si de data aceasta, gigantul tech lanseaza un nou concept de frumusețe -“oglinda interactivă.”

Oglinda inteligenta Panasonic

Aceeasi poveste veche, nu? Nu chiar. Oglinda inteligenta Panasonic scanează fața, decide unde este nevoie de un retus cosmetic și printeaza un strat suficient de fond de ten și de corector pentru a remedia problema.

Oglinda inteligenta Panasonic

Deocamdata, există unele limitări. Oglinda inteligenta scaneaza fata si pielea pentru a detecta defectele (arsuri solare, pete, riduri etc), apoi transmite datele respective catre o imprimantă speciala de make-up care printeaza in aproximativ 2 minute cantitatea de machiaj suficienta si potrivita pentru tonul pielii. In acest stadiu incipient al conceptului, „plasturele”printat dureaza aproximativ o zi să se usuce pentru a putea fi aplicat pe fața unei persoane.

Oglinda inteligenta Panasonic

Odată pregatit, stratul de machiaj este plasat si netezit pe suprafata stropita cu apa, a mastii speciale pentru pometi. Utilizatorul sau make-up artistul presează ușor masca, iar câteva momente mai târziu, dupa ce apa s-a evaporat, machiajul va ramane pe fata asemeni unui tatuaj temporar. Aparent aceasta este senzatia la inceput, dar devine mai naturala pe măsură ce te obișnuiești cu purtarea acestuia.

Oglinda inteligenta Panasonic

Produsul este încă în faza de prototip, dar Panasonic speră să dezvolte divizia de frumusețe prin tehnologie de ultima ora. O purtătoare de cuvânt a companiei, a explicat că aparatul ar putea fi folosit pentru a acoperi tesut cicatrizat sau tatuaje si doreste in viitor sa poata reduce si ridurile fetei.

 

Share.