Simulati experienta cinematografica cu OIO Amp

0

Standul OIO Amp va transforma Ipadul intr-un veritabil centru portabil de divertisment.

Cati dintre voi vizionati filme si seriale pe Ipad? Ecranul sau mare (mai ales la versiunile Pro) este preferat de multi pentru vizionarea continutului video. Cu toate acestea Ipadul nu a fost conceput cu intentia unica de a va savura filmul dvs preferat. Experienta de vizionare pe iPad de multe ori lasa de dorit, mai ales atunci cand vine vorba de performantele de sunet. Difuzoarele sale nu sunt stereo, oferind o experienta multimedia destul de blanda. Solutia? Un difuzor extern. Solutia si mai buna?

OIO Amp

Standul de ipad OIO Amp. Spre deosebire de toate difuzoarele externe wireless proiectate ca o unitate independenta, OIO Amp a fost construit pentru a se integra cu tableta, devenind o unitate singulara care poate fi deschisa oriunde si apoi pliata si pusa deoparte pentru o alta sesiune de Netflix. Practic la fel de subtire ca si iPad-ul, OIO Amp are doua aripioare care se deschid spre exterior. Acestea sunt, de fapt, niste difuzoare electromagnetice si panouri acustice ce va transforma Ipadul intr-un mini centru de divertisment.

OIO Amp este dotat cu o baterie de 900mAh, proiectata sa va ofere o durata viata de 7 ore si este disponibil in trei culori: Asphalt, Lion si Periwinkl. Il gasiti pe Amazon le pretul de 199$.

Share.