Omega Juice Cube 300S, un storcator cu presare la rece puternic si compact

0

Omega Juice Cube poate parea un simplu storcator dar se transforma intr-un cub multifunctional ce nu ocupa foarte mult spatiu!

Omega Juice Cube se strange perfect intr-un pachet compact care este usor de depozitat. Atunci cand nu il folositi puteti sa il depozitati cu usurinta intr-un dulap din bucatarie sau chiar sa il pastrati la vedere. Colturile rotunjite ajuta la deghizarea dimensiunii adevarate a storcatorului, care este putin mai mare decat cea a unui prajitor mediu de 4 felii.

Omega Juice Cube

Omega Juice Cube e echipat cu un motor puternic, aparatul poate aborda o gama larga de alimente.

Omega Juice Cube

Este un storcator cu presare la rece ce va stoarce pana si verdeturi fara ca acestea sa isi piarda din proprietatile nutritive.

Cu un motor electric de 200 de watiOmega Juice Cube e proiectat sa procese o gama larga de produse, inclusiv produse moi cum ar fi portocalele si alte citrice, fructe si legume mai dure, cum ar fi merele si perele, dar si la ingrediente dure, cum ar fi morcovii, telina si graul.

Chiar daca este clasificat drept un storcator, cubul nu face doar sucuri. Puteti pregati si unturi, sorbeturi si ca bonus macina pana si cafeaua!

Un plus important la Omega Juice Cube este faptul ca indiferent de ingredientele pe care i le adaugati, tubul de suc si motorul sau nu se infunda, comparat cu alte storcatoare de piata.

Il puteti gasi aici

Share.