One: cea mai noua gama de centrale termice pe gaz de la Ariston

0

In noua gama Ariston Thermo Romania, este inclusa si prima centrala termica incadrata in clasa energetica A+, ce ofera conectare integrata la WiFi si la aplicatia Ariston NET.

Gama One de la Ariston este compusa din trei modele de centrale termince pe gaz, cu un design inovator si perfomante ridicate: Alteas One, Genus One si Clas One. Puterile celor trei modele se incadreaza in 24, 30 si respectiv 35 KW si vin in intampinarea nevoilor clientilor legate de confort, durabilitate, eficienta si conectivitate. Toate dispun de functii inteligente ce asigura performante ridicate si un consum scazut, printre acestea se numara functiile de Autodiagnoza, Confort si Auto.

One de la Ariston

Noile modele ofera si un sistem de control al aprinderii ce poate auto-detecta tipul de gaz si debitul acestuia, oferind incalzire constanta, control avansat si performante in orice conditii, dar si un nou schimbator de caldura, XtraTech, patentat Ariston, realizat din otel-inox, conceput pentru a garanta un grad ridicat de anduranta pe intreaga sa durata de viata.

Noutatea de pe piata locala: Alteas One

One de la Ariston

Prin lansarea Alteas One cei de la Ariston au dorit sa le ofere clientilor lor un control cat mai mare asupra functiilor centralei termice. Aceasta poate fi conectata direct la reteaua WiFi, iar cu ajutorul aplicatiei Ariston Net si a accesoriului de termoreglare Cube, care vine inclus in pachetul centralei, poate fi controlata usor de pe orice dispozitiv, atingand performante ridicate si, in acest fel, incadrandu-se in clasa energetica A+.

One de la AristonGarantia pentru noua gama One este de pana la 7 ani, cea mai mare din categoria sa, conferind astfel sigurata si confortul de care consumatorul are nevoie pentru o perioada indelungata.

Daca la inceputul anului 2012 mai erau bransate circa 1,5 milioane de apartamente, la finele anului 2016 peste. 1,2 milioane de locuinte din Romania mai erau racordate la sistemul centralizat de incalzire. Debransarile din ultimii ani au fost determinate de nevoia tot mai mare a romanilor de independenta si confort, dar si de dorinta acestora de a reduce costurile lunare de incalzire si producere a apei calde menajere. Conform calculelor Ariston, o familie care locuieste intr-un apartament cu doua camere, cu o suprafata de 60 mp si foloseste o centrala termica in condensare, poate plati, pentru incalzire si apa calda, facturi cu pana la 48% mai mici decat o familie care locuieste intr-un spatiu similar, dar racordat la CET. Iar daca vorbim despre o locuinta cu un sistem de incalzire bazat pe energie electrica, atunci cheltuielile pot fi mai mari cu pana la 300%.

 

Share.