Lansari Panasonic la IFA 2016

0

Sub sloganul O viata mai buna, o lume mai buna, Panasonic a prezentat la IFA cele mai recente produse ale sale de ingrijire personala inspirate de ritualurile zilnice de îngrijire a pielii urmate de femeile din Japonia: un dispozitiv inovativ de curățare cu micro-spumă și un produs cosmetic intensificator anti-aging. Produsele vor fi disponibile în Europa începând cu luna octombrie.

image

Noul dispozitiv Panasonic de curățare cu micro-spumă 3-în-1 EH-XC10 asigură curățarea delicată a tenului, pentru obține o piele mai fină și mai luminoasă. În același timp, fiind primul produs de acest tip, intensificatorul anti-aging Panasonic 3 în 1 EH-XT20 acționează asupra tuturor produselor cosmetice pentru ten pentru a le amplifica efectul, oferind pielii hidratare, fermitate și tonifiere, întârziind astfel îmbătrânirea acesteia.

image

Dispozitivul Panasonic de curățare cu micro-spumă 3-în-1 realizează dublă curățare într-un mod inovator. O dată, prin intermediul unei plăcuțe calde care ajută la îndepărtarea machiajului utilizând căldură moderată iar apoi prin intermediul unei perii moi cu peri de formă conică ultra-fini care acționează cu micro-spumă bogată pentru a curăța porii. Micro-spuma este importantă pentru a asigura o curățare directă și în profunzime. În același timp, peria din silicon pentru pori asigură o curățare în profunzime destinată zonelor problematice, precum cea din jurul nasului și a bărbiei.

Inspirat de etapele esențiale ale sofisticatului ritual de înfrumusețare aljaponezelor, intensificatorul anti-aging 3 în 1 EH-XT20 conferă tenului un aspect mult îmbunătățit, ferm și luminos, realizând consecutiv acțiunile de purificare, hidratare și răcorire.

image

Purificare: căldura moderată emantă de intensificatorul anti-aging 3 în 1 EH-XT20 deschide porii, iar un curent alternativ de ioni pozitivi și negativi extrage cu ușurință mai mult de 60%2 din murdăria și grăsimea adunate în profunzimea porilor. Se aplică loțiune tonică pe un disc demachiant dinbumbac care este apoi atașat de dispozitiv; acesta se trece ușor peste suprafața tenului. Capul igienic din titan al intensificatorului anti-aging se poate încălzi până la o temperatură selectată de 37 – 43 °C, iar forma sa triunghiulară ergonomică asigură acces facil în jurul contururilor feței.

In ceea ce priveste electrocasnicele mici – “Experience fresh” – “Savurează prospețimea”; gama Panasonic din 2016 este concepută pentru a îndeplini dorințele din ce în ce mai sofisticate ale consumatorilor. Acestea includ nevoia de a avea o stare de sănătate optimă, o abordare a stilului de viață prin detoxifiere și obținerea de alimente care îmbunătățesc starea de spirit. Gama de electrocasnice susține stilul de viață sănătos și aspirațiile consumatorului modern si cuprinde urmatoarele produse:

image
Panasonic NN-DS596M – cuptor cu microunde multifuncțional cu aburi. Noul și sofisticatul cuptor cu microunde multifuncțional cu aburi Panasonic NN-DS596M beneficiază nu doar de tehnologia inverter, care gătește complet alimentele, păstrându-le, totodată, consistența, ci și de tehnologia de top Panasonic de gătire cu aburi prin care se obțin mâncăruri proaspete preparate rapid și fără efort. Păstrând vitaminele în alimente, cuptorul vă permite să vă bucurați de un regim alimentar hrănitor, care completează nevoia dumneavoastră de a fi în cea mai bună formă, atât în interior cât și în exterior.

Panasonic MK-F800 – robot de bucătărie. Cel mai nou produs care ajută la economisirea timpului, robotul de bucătărie Panasonic MK-F800 acoperă totul, de la gătirea completă a felurilor de mâncare la procesarea simplă a alimentelor. De la prepararea la crearea deserturilor, acest robot de precizie este cel mai nou aparat care vă ajută să vă optimizați stilul de viață economisind timp și asigurând rezultate de calitate.

image
Panasonic MJ-L500 – storcător prin presare la rece. Venind în întâmpinarea nevoii din ce în ce mai mari de a introduce sucurile naturale în viața de zi cu zi, storcătorul prin presare la rece Panasonic MJ-L500 combină funcționalitatea cu designul inovator pentru rezultate optime. Este perfect pentru a fi utilizat în curele de detoxifiere sau pentru a completa un stil de viață sănătos, contracarând efectele unei vieți sociale agitate. Spre deosebire de storcătoarele „rapide” tradiționale, motorul puternic la turație scăzută al Panasonic strivește încet ingredientele în loc să le taie, reducând expunerea la căldură și aer în timpul procesului de presare, maximizând astfel reținerea substanțelor nutritive și producând suc fără separarea dintre lichid și pulpă.

Panasonic MX-ZX1800 – mixer de mare viteză. Mixerul de mare viteză Panasonic MX-ZX1800 este un aparat foarte performant care poate strivi gheața, tăia legumele și face piure din fructe întregi. În câteva secunde, utilizatorul poate crea feluri de mâncare care îmbunătățesc starea de spirit, cum ar fi supe sau unt de arahide, pline de substanțe nutritive și perfecte pentru bucuria de sezon. Cea mai nouă tehnologie vă permite să experimentați prospețimea mereu, deoarece păstrează gustul și valoarea nutritivă a alimentelor, susținând menținerea unei alimentații sănătoase. Sistemul de tăiere al mixerului, cu șase lame dispuse în două straturi, din oțel inoxidabil de calitate superioară, și cu șase setări pre-programate asigură rezultate delicioase de fiecare dată. Mixerul este prevăzut cu trei lame superioare care au muchii netede, ascuțite pentru tăiere brută și trei lame inferioare cu muchii dințate pentru tăiere fină. În plus, cu accesoriul pentru gheață inclus, vă puteți asigura că băuturile cu gheață rămân reci până în momentul în care sunt servite, acest mixer fiind aparatul perfect pentru petrecerile de vară.

Share.