Noutatile Panasonic la IFA 2019

0

Urmând sloganul companiei ‘A Better Life, A Better World’, standul Panasonic a prezentat la IFA 2019 o varietate amplă de produse de top de pe piața de profil, de la echipamentele audio și video până la electrocasnice și produse de înfrumusețare și îngrijire.

Panasonic

Panasonic

Panasonic a anuntat lansarea unui proiect special de fotografie în care este folosit sistemul de cameră digitală mirrorless full-frame LUMIX S pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Astfel, Panasonic LUMIX devine camera digitală oficială a Jocurilor Olimpice.

Panasonic

Panasonic

Technics a prezentat noile căști pentru DJ EAH-DJ1200 si căștile intra-auriculare EAH-TZ700. EAH-DJ1200 este succesorul modelului RP-DJ1200 care, de la lansarea sa în 1996, a fost vândut în peste 500.000 de exemplare. Cheia pentru calitatea excepțională a sunetului obținut pentru EAH-TZ700 este noul procesor de 10 mm care încorporează tehnologia avansată cu fluid magnetic, creată în urma unui proces elaborat de cercetare și dezvoltare.

In ceea ce priveste zona dedicată produselor viitorului au fost expuse o serie de produse de îngrijire, care să ajute consumatorii să își mențină și să își îmbunătățească starea de bine, la interior și exterior. De la produse car stimuleaza productia de colagen sau cresterea parului pana la controlul automat al temperaturilor și presiunilor pentru menținerea sănătății.

La IFA a fost expus un prototip de monitor LCD cu panou dublu, supranumit ‘MegaCon’ (pentru Mega Contrast), care se caracterizează printr-un nivel de negru care rivalizează televizoarele OLED, fiind totodată capabil să asigure un grad ridicat de luminozitate și niveluri de acuratețe a culorii specifice monitoarelor de masterizare.

Trei modele din seria LUMIX S, inclusiv noua cameră mirrorless full-frame LUMIX S1H (care va fi lansată în septembrie 2019 în Europa) cu capacitate de înregistrare video la calitate de cinema, au fost de asemenea expuse.

Panasonic a prezentat o serie de produse de înfrumusețare, aparate de tuns sau aparatură pentru îngrijirea orală dar si electrocasnice mici de la storcatoare sau masini de paie pana la cuptoare.

 

Share.

Comments are closed.