Produse Panasonic la Black Friday

0

Iata o lista cu produse Panasonic pe care le puteti achizitiona de Black Friday: masini de paine, roboti de bucatarie sau mixere profesionale. Produsele sunt disponibile pe Altex (www.altex.ro), eMag (www.emag.ro), Media Galaxy (www.mediagalaxy.ro), T&T Consulting (www.mypanasonic.ro) și în alte magazine de profil din România.

Statisticile spun că 1 persoană din 100 sufera de intoleranta la gluten. Pentru acestia, Panasonic a creat mașina de pâine care poate prepara pâinea fără gluten. Setezi programul special și te poți bucura fără grijă de o pâine delicioasă. Sub sloganul Experience Fresh, Panasonic a creat și alte mașini pentru prepararea pâinii, apreciate pentru funcții dar si datorită calității materialelor folosite.

În crearea multora dintre produsele sale, Panasonic a fost inspirată de washoku, pasiunea japoneză pentru alimente proaspete şi hrănitoare. Washoku este renumită drept una dintre cele mai gustoase şi mai sănătoase bucătării din lume şi, aşa cum vă puteţi aştepta de la o cultură a consumului de alimente crude, unul dintre cele mai importante motive este accentul pus în mod constant pe prospeţimea ingredientelor. În deplin acord cu principiile washoku, Robotul de bucatarie MK-F800 cu panou tactil, 13 accesorii versatile și 33 de funcții complexe asigură o funcționare ușoară și elegantă pentru prepararea alimentelor în diverse moduri, asigurându-se că ingredientele proaspete devin mâncăruri spectaculoase, de fiecare dată.

Mixer cu recipient pentru gheață care menține prospețimea produselor. Panasonic a creat mixerul profesional MX-ZX1800 cu 6 lame din oțel ce atinge 30.000 rpm. Acesta are atașat un recipient de gheață pentru a menține preparatele proaspete o perioadă mai îndelungata de timp.

Panasonic recomanda de Black Friday

Share.