Pasta&Noodle Maker de la Philips

0

Cand spui “paste”, automat te gandesti la Italia. Cum bucatarii italieni nu pot ajunge in bucataria ta pentru a-ti oferi o portile delicioasa de paste, poti achizitiona aparatul de pregatit paste de la Philips, care iti va prepara aceasta reteta in doar 15 minute.

Acest aparat face toata munca pentru tine cu ajutorului unei tehnologii inovative. Astfel, poti prepara paste sau taitei, noodles, dupa cum sunt cunoscuti in ultima perioada, doar adaugand ingredientele in robot. Acesta este dotat cu patru discuri de modelare, pentru o varietate mai bogata in ceea ce priveste dimensiunile spaghetelor. De asemenea, daca doresti si mai multe variante, Philips iti pune la dispozitie un set de discuri suplimentare.

Aparatul are doua variante de gramaj pentru portiile de paste: 300 de grame sau 600 de grame. Timpul alocat pentru prepararea acestora poate fi de 10, respectiv 15 minute.

Aparatul este alcatuit din mai multe parti detasabile, ceea ce il face usor de curatat. Probabil te gandesti la faptul ca este o corvoada sa desfaci fiecare bucata in parte pentru a o curata, insa nu este recomandata curatarea aparatului in masina de spalat vase.

Paste&Noodle Maker este foarte eficient mai ales cand timpul te preseaza iar oboseala iti invadeaza organismul. Este posibil sa dureze ceva pana cand vei obtine cele mai bune paste, deoarece trebuie sa te perfectionezi in adaugarea cantitatilor adecvate de ingrediente care dau savoare acestora. De saemenea, Philips iti ofera si o carte cu cele mai gustoase retele de paste pe care trebuie neaparat sa le incerci acasa.

[PHILIPS]

Share.