Cu bratara Paxie stii intotdeauna ce face copilul tau!

0

Fiecare parinte isi doreste sa stie unde este copilul lui, daca este in siguranta si cum se simte, mai ales atunci cand nu este prin preajma lui. Noile bratari portabile Paxie sunt usor de utilizat si extrem de folositoare pentru parintii ingrijorati.

paxie 1

Bratara Paxie te ajuta sa descoperi locul in care este copilul tau, avand un sistem GPS incorporat, temperatura aerului din jurul lui dar si ritmul sau cardiac. Bratara are disponibila o optiune prin care poti stabili cat de departe poate merge cel mic, iar in momentul in care acesta depaseste granitele setate de tine, Paxie te anunta. De asemenea, aceasta nu poate fi indepartata de copil deoarece necesita doua maini pentru a fi scoasa de pe manuta.

paxie 2

Totul este urmarit printr-o aplicatie disponibila pentru iOS si Android, iar in cazul in care copilul se indeparteaza prea mult de zona prestabilita, alarma va suna. Bratara Paxie este dotata si cu o functie fitness care te ajuta sa urmaresti cata miscare face zilnic copilul tau, avand in vedere ca toti ne dorim un stil de viata cat mai sanatos.

Durata de viata a bateriei este de 36 de ore, insa exista posibilitatea ca aceasta sa fie incarcata cu ajutorul unui cablu USB.

Pretul pentru precomanda este de 175 de dolari, primele 3 luni fiind gratuite, apoi se percepe o taxa lunara de 9.99 de dolari pentru serviciile de date.

 

Share.