Petit Pli, hainute ce cresc odata cu micutii dvs pentru a reduce consumul risipitor de imbracaminte

0

Daca sunteti parinte, atunci stiti ca poate fi dificil si costisitor sa cumparati haine pentru bebelusi. Copiii cresc sapte marimi in primii doi ani de viata si acest lucru presupune o multime de hainute risipite. Petit Pli este linia de imbracaminte ce creste la fel de repede ca si copiii dvs.

Petit Pli

Ryan Mario Yasin  e absolvent al Royal College of Art si a creat o gama de imbracaminte pentru copiii, construita cu un sistem de pliuri: Petit Pli, ce permite hainutelor sa se extinda pentru a se potrivi chiar si dupa ce acestia mai cresc. Hainele sale sunt concepute pentru a se adapta copiilor de la 6 la 36 de luni, asta inseamna pana la 6 marimi diferite.

Petit PliPetit Pli

Ryan Mario Yasin are pregatire si ca inginer aeronautic si asta se reflecta in creatiile sale vestimentare. El a experimentat cu diverse tipuri de materiale in propria casa, intelegerea lui privind tehnicile de pliere din cercetarile aeronautice influentand puternic gama Petit PliDesigur, exista si o motivatie reala in spatele designului Petit Pli: Yasin a fost frustrat de limitarile impuse de imbracamintea conventionala pentru copii, evidente ori de cate ori cumpara haine pentru nepotul sau, haine care nu se mai potriveau din momentul in care le oferea si pana sa il viziteze pe micut din nou.

Petit Pli

Obiectivele designerului sunt de a economisi timp si bani pentru parinti, dar si de a reduce cantitatea de imbracaminte pentru copii aruncata in fiecare an pe tot globul.

Petit Pli se bazeaza pe materiale ce in prezent sunt inca in curs de brevetare, materiale ultra-usoare, impermeabile si respirabile. Hainele sunt confortabile si functionale si se adapteaza la miscarile copiilor. In plus, ele sunt usor de ambalat si de curatat.

Petit Pli

In forma lor initiala, camasile si pantalonii Petit Pli sunt suficient de mici pentru a se potrivi unui copil de 6 luni. Pe masura ce bebelusul creste, materialul se extinde  pana la dimensiunea unui copil de 2 ani si jumatate sau 3 ani.

Yasin cauta momentan brevetare si finantare pentru a produce mai multe articole de imbracaminte sub marca Petit Pli si spera sa lanseze oficial linia in Marea Britanie in curand. Pentru a afla mai multe puteti vizita siteul .

Share.