Philips Lighting anunta intrarea pe piata a unei noi aplicatii Philips Hue pentru controlul luminii de la distanta

0

Daca plecati intr-o vacanta mai lunga, Philips Hue va poate simula prezenta acasa in lipsa dvs.

Aceasta caracteristica cheie a aplicatiei Philips Hue a fost prezenta inca de la lansarea sa din 2012 si a fost actualizata in cea mai recenta aplicatie Hue (2.14). Upgrade-ul aplicatiei presupune faptul ca acum puteti sa aprindeti si sa stingeti luminile de la distanta sau sa le programati sa se aprinda si sa se stinga automat in anumite momente din zi sau noapte.

Noua actualizare permite, de asemenea, introducerea setarii aleatorii, astfel incat luminile sa imite rutina zilnica normala. Prin intermediul aplicatiei se pot seta intervalele de lumina pentru fiecare camera in parte sau pentru intreaga locuinta in functie de zile sau durata.

Am mai scris in trecut despre Philips Hue GO si despre Philips Hue, am facut chiar si o analiza cu argumente pro si contra menita sa va ajute sa va hotarati daca aceste produse sunt potrivite pentru dumneavoastra.

In spatele acestei noi aplicatii Philips Hue stau la baza cercetarile realizate de Philips Lighting, ce dezvaluie ca majoritatea oamenilor se tem sa-si lase casa nesupravegheata pe durata concediilor deoarece:

  • La nivel global, 81% dintre cei plecati in concediu isi fac griji in legatura cu locuintele lor cand sunt plecati de acasa.
  • Peste jumatate (51%) sunt ingrijorati de faptul ca ar putea fi jefuiti de hoti.
  • Aproape jumatate (45%) s-ar simti mai putin ingrijorati daca ar putea accesa sistemul lor de iluminat prin intermediul telefonului mobil.

Tehnologia inteligenta pentru casa, Philips Hue, ar putea reprezenta o modalitate eficienta de a diminua nivelul stresului din concedii, aproape jumatate dintre cei care au participat la cercetari (45%) afirmand ca ar fi mai putin ingrijorati daca ar putea automatiza luminile in casa atunci cand se afla departe, prin intermediul telefonului.

Gama Philips Hue pentru acasa cuprinde atat becuri inteligente cu consum redus de energie (clasice sau de tip spot) cat si corpuri de iluminat cu LED integrat.

Share.