Review Philips Hue GO: Fiat lux!

1

Philips Hue GO este o lampa fără fir cu toate caracteristicile de conectivitate inteligente ale sistemului Philips Hue. Puteti alege o lumină albă caldă sau energizanta sau unul dintre cele cinci efecte: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest si Night Adventure. Fiecare efect ofera lumina potrivita pentru o cină romantică, o baie relaxanta sau un moment Zen. Daca lampa este integrata sistemului Philips, ai la dispozitie nu doar 7, ci vreo 16 milioane de tonuri de culoare.

Am testat-o cateva zile la rand si este la fel de usor de utilizat ca intreaga linie Hue. Este o lampa alba, din plastic transparent care face ca nuantele si culorile sa nu-si piarda din intensitate atat pe lateral, cat si pe cadranul principal. Poate fi alimentata la priza sau poate functiona pe baterii in jur de 3 ore.

Philips Hue GO

O incarcare completa dureaza 1,5h. Conectata la prize, lampa are o luminozitate de 100%. Cand functioneaza pe baterii aceasta se micsoreaza automat la 40 %.

Philips Hue GO

Lampa poate sa stea orizontal sau inclinat, in functie de directia in care vrei sa se duca lumina. In spate are un buton prin care poti schimba culorile, fara sa te mai folosesti de telefon. Daca vrei sa lasi lampa in standby apasa lung cateva secunde. Ea poate fi redeschisa prin apasarea butonului sau cu ajutorul telefonului.

Philips Hue GO

Daca lampa ramane in standby, se inchide automat dupa 2 ore pentru a salva bateria. Pentru oprire, se tine apasat butonul 10 secunde pana cand lampa licareste de 2 ori si se inchide.

Philips Hue GO

Hue Go functioneaza si in casa si in curte, e perfecta pentru o petrecere, e buna daca se opreste curentul, daca vrei sa citesti sau daca vrei sa le creezi copiilor o atmosfera speciala in camera. Atentie insa, nu este water proof, asa ca nu v-o recomandam la petrecerile la piscina! Nu va imaginati ca va va inunda camera cu lumina, dar este o lumina extrem de placuta care face fata unei camera de marime normala.

Philips Hue GO

Ce faci daca nu ai un sistem Philips Hue acasa? Pregateste-te sa scoti din buzunar cam 100 de euro pentru un bridge separat. Instalarea este foarte simpla: aprinde Hue GO, conecteaza bridge-ul la router, descarca ultima aplicatie Philips Hue si respecta instructiunile de pe telefon. Dupa ce ai adaugat cu succes lampa la sistemul tau de lumini, poti sa o controlezi vocal sau prin intermediul aplicatiei.

Philips Hue GO

Daca ar fi sa vorbim despre argumentele pro si contra, e grozav ca este un produs atat de usor de transportat in orice colt al camerei, are un design elegant, arata bine si pe birou, si pe noptiera si in camera copiilor. Avantajul principal este ca iti poti seta lumina in functie de starea de spirit. Hue Go pare o alegere populara pentru relaxare si yoga. Producatorii garanteaza o functionare a becului de 20.000 de ore si 50.000 de opriri si porniri.

Philips Hue GO

Ar fi fost bine insa ca durata de viata a bateriei sa fie mai mare, avand in vedere ca o cina cu prietenii poate dura mai mult de 3 ore. Un alt lucru la care trebuie sa fiti atenti este materialul din care este facuta lampa: se poate zgaria usor. Ca produs independent, Hue Go va ofera 7 preseturi de culoare. Doar daca achizitionati un bridge puteți alege temperatura de culoare, nivelul intensității luminoase, va puteti conecta la serviciile online, puteti avea acces la peste 16 milioane de nuante.

Philips Hue GO

Ca sa va luminati momentele speciale cu Philips Hue Go oricand, oriunde trebuie sa scoateti din buzunar cam 400 RON. Va tenteaza asa ceva la voi acasa? Va astept comentariile pe electrozona.ro. Pana atunci, sa ne relaxam cu video-ul de mai jos:

Share.