Philips Lighting încheie un parteneriat cu Enel pentru a ajuta clienții să își reducă consumul de energie

0

Philips Lighting, împreună cu Enel Energie Muntenia oferă clienților oportunitatea de a-și optimiza consumul de energie electrică, prin posibilitatea de a achiziționa becuri LED de la Punctele Enel din București.

philips lightingBecurile cu LED de la Philips Lighting oferă aceeași luminozitate ca becurile tradiționale folosind însă doar 20% din energie față de acestea. Mai mult, prin eliminarea componentelor periculoase, cum ar fi mercurul, acestea contribuie și la protejarea mediului înconjurător.

Clienții pot achiziționa un pachet ce include patru becuri cu LED, de tip 40W E14 sau 75W E27, cu prețuri începând de la 90 lei / pachet, TVA inclus, iar oferta este valabilă în Punctele Enel din Berceni, Drumul Taberei, Decebal și Militari, ca parte a unui proiect-pilot ce va fi extins la nivel național. Mai multe detalii: https://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html

Mai mult, furnizorul de energie electrică și Philips Lighting au lansat recent o promoție pentru clienții care își activează factura electronică. Până la 31 decembrie 2016, toți clienții Enel din zonele tradiționale care își activează factura electronică vor beneficia de o reducere de 50% la o selecție de produse de iluminat Philips disponibile în magazinul online dedicat. Mai multe detalii sunt disponibile aici https://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-philips-ee.html și aici: https://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-philips-em.html . 

Share.