Philips OneBlade – review Electrozona

0

Philips a lansat OneBlade, un nou aparat de barbierit, usor de folosit, indiferent de lungimea firului de păr. Un styler care poate indeplini fara probleme 3 functii, special conceput pentru nevoile barbatului modern:

Tunde exact la lungimea dorită. Pachetul original include 3 piepteni flexibili si pivotanti: de 1 mm pentru un tuns scurt, de 3 mm pentru o barbă cu aspect de 3 zile și de 5 mm pentru o barbă lungă.

Conturează barba cu lama cu tăiș dublu.

Bărbiereşte, dar nu vine în contact direct cu pielea, pentru a o proteja chiar și în zonele sensibile. Mergi în sensul invers creșterii firului de păr, utilizează partea netedă a lamei pe față și rade firele de păr, indiferent de lungime, fără a irita pielea.

Poți să te bărbierești umed sau uscat, cu spumă, chiar și la duș.

philips oneblade

Continut pachet

Pachetul original contine: corpul aparatului, o lama, 3 piepteni si un acumulator.

philips oneblade

Lamele aparatului sunt concepute pentru un uz îndelungat. Pentru a obține cea mai bună performanță, trebuie doar să înlocuiești lama o dată la patru luni. Înlocuirea se face rapid și ușor cu autorul butonului Eject de pe corpul aparatului.

Cuțitele din interiorul lamei se mișcă de 200 de ori pe secundă, tăind fără probleme chiar și firele de păr lungi.

Acumulatorul NimH asigură 45 de minute de folosire constantă după o încărcare de 8 ore.

philips oneblade

Sfaturi de utilizare:

Folosește aparatul în sensul invers de creștere a părului

Ține aparatul drept pe piele

Folosește mișcări ample

philips oneblade

Design:

OneBlade seamana cu un aparat de ras clasic. Un pic mai mare, dar diferenta nu se simte foarte tare. Nu are display sau vreun afisaj digital. Culoarea este cam electrica, pentru gustul nostru, dar iese cu siguranta in evidentaJ Dispozitivul OneBlade are un buton de alimentare și glisorul pentru scoaterea capului dar și un port de încărcare pe partea inferioară a mânerului. Am apreciat invelișul protector al aparatului și capetele rotunjite de cauciuc care protejează pielea de tăieturi sau ciupituri.

Intretinere:

OneBlade este rezistent la apă, deci poate fi curățat ușor, fiind suficient să-l clătești sub jetul de apă.

Test Electrozona Philips OneBlade:

Am testat OneBlade pe o barba de 2 zile si am constat ca desi capul aparatului este mic, este puternic. Ajuta mult faptul ca are lame si in partea superioara si in cea inferioara. Nu uitati, lama se misca rapid, de 200 X/sec. De asemenea, este util faptul că varful pivotează, oferind un control mai mare atunci când ajungi in zonele mai dificile ale feței.

philips oneblade

Philips OneBlade este grozav pentru tenul mai sensibil, pentru ca aparatul nu preseaza atat de tare pielea Mai mult, forma sa clasica face usoara manevrarea, mai ales in zona gatului.

De fapt, punctul forte al aparatului este acela ca reduce simtitor numarul de piscaturi si taieturi si previne iritatia tenului. Mai mult, fiind un aparat de dimensiuni mici iti ofera mai multa vizibiltate in zonele dificile decat un aparat de ras electric.

philips oneblade

Nu stim cum se comporta la par mai mare, dar pentru cei care vor sa se barbiereasca fara sa se irite si fara sa se taie, OneBlade poate deveni aparatul day by day. Mai ales ca pretul este foarte rezonabil.

Argumente pro si contra:

Pro:

Raport corect pret-calitate

Versatil

Design frumos

Perfect pentru cei care au tenul sensibil

Este usor si micut, ceea ce inseamna mai multa vizibilitate in timpul rasului

Contra:

Durata de incarcare este cam lunga (8h) pentru 45 de minute de utilizare.

Review-urile spun ca la par mai lung nu este foarte eficient, se blocheaza des.

philips oneblade

Caracteristici Philips OneBlade:

Aparat lavabil, pentru bărbierit umed sau uscat

3 accesorii de tuns, de 1.3 și 5 mm

Baterie pentru utilizare îndelungată, 45 de minute de utilizare efectivă

Lamele se înlocuiesc la fiecare 4 luni

Preț recomandat: 150,00 LEI.

Share.