Philips a lansat espressorul Saeco Xelsis

0

Personalizează fiecare ceașcă de cafea cu ajutorul ecranului touchscreen cu functia Coffee Equalizer™ . De la un ristretto aromat la un latte cu o spumă aerată, Saeco Xelsis creează cafeaua perfectă doar printr-o simplă navigare a consolei digitale. Espressorul prepară asemenea unui barista până la 15 băuturi pe bază de cafea, din boabe proaspăt măcinate, pe care le poți savura din confortul casei tale. Tot ce trebuie să faci este să selectezi băutura preferată. Funcția Coffee Equalizer™ permite reglarea tăriei, temperaturii, a gustului cafelei și chiar nivelul spumei de lapte, iar tehnologia Latte Perfetto, patentată de Saeco, încălzește și spumează laptele pentru a oferi consistența și temperatura perfectă pentru fiecare băutură aleasă. În plus, îți poți salva băutura preferată, folosind unul dintre profilurile de memorare ale aparatului.

Râșniță 100% ceramică, patentată Saeco. Secretul cafelei perfecte Saeco Xelsis este râșnița 100% ceramică cu diferite setări de măcinare, care păstrează întreaga savoare a boabelor de cafea. Astfel, te poți bucura la fiecare ceașcă de gustul desăvârșit. Spre deosebire de râșnițele din oțel, cea ceramică îți garantează că nu vei avea niciodată surpriza unei cafele cu gust de ars.

Filtrul AquaClean și sistemul HygieSteam te scapă de grija curățării. Datorită filtrului avansat AquaClean, acum scapi și de grija decalcifierii până la 5000 de băuturi. Acesta purifică apa cu ajutorul unui mix de tehnologii alcătuit dintr-un filtru micro-poros care împiedică contaminarea apei cu impurități, a unei tehnologii cu schimb de ioni care îndepărtează calciul din apă și a unui flux care asigură o purificare profundă a apei în așa fel încât să ai parte de o cafea cu gust perfect mai mult timp. În plus, tehnologia HygieSteam, curăță automat cu un jet de abur și sistemul de spumare, ca tu să te bucuri de prospețimea laptelui la fiecare băutură preparată.

 

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.