O piele mai tanara cu Philips VisaCare

0

Ati incercat microdermabraziunea la salon? Ei bine acum puteti va beneficiati de acest tratament de infrumusetare acasa! Philips VisaCare promite un ten mai ferm, mai moale si mai tanar in 6 saptamani.

Cum functioneaza Philips VisaCare? Secretul sau contra in actiunea sa dubla (sistemul DualAction Air Lift & Exfoliation)

Pe de o parte maseaza pielea, astfel stimuland circulatia sangelui.

Philips VisaCare

Masajul cu vid stimuleaza in mod intens microcirculatia. Pielea este ridicata si intinsa delicat, masand straturile mai profunde ale acesteia. Fluxul de sange se intensifica, aducand oxigen si substante nutritive la suprafata. Philips VisaCare este conceput pentru o intindere optima, necesara pentru a stimula productia de colagen si elastina.

 

Pe de alta parte exfoliaza, indepartand celulele de piele moarta si permitand o reinnoire naturala a celulelor.

Philips VisaCare

Capul pentru exfoliere indeparteaza delicat o parte din stratum corneum (stratul superior al pielii) si ingroasa epiderma (al doilea strat al pielii), divulgand o piele mai fina si care radiaza. Acesta îndeparteaza delicat asperitatile si pielea exfoliata intr-un mod mai eficient si controlat decat cel permis de modul manual. Pielea este stimulata pentru a regenera celule.

Philips VisaCare

Tratamentul este recomandat pentru toate tipurile de ten, dispozitivul incluzand doua capete destinate pentru diferite niveluri ale sensibilitatii pielii (sensibil si normal). Puteti urma acest tratament doar 10 minute pe saptamana, impartite in doua sesiuni de cate cinci minute. O incarcare completa va permite sa folositi Philips VisaCare timp de 3 saptamani.

Pretul Philips VisaCare este de 1.256 LEI si il puteti comanda de aici

Share.