Playmation te face supererou Disney&Marvel!

0

Disney și Hasbro reinventeaza joaca prin noile jucarii Playmation care combina accesorii reale (cum ar fi manusa lui Iron Man) cu accesorii (păpuși, baze de date interactive – Power Activators si aplicatii pentru smartphone-uri).

playmation

Copilul tau intra acum in lumea eroilor sai preferati. Playmation este cea mai tare combinatie de tehnologie si povesti Disney&Marvel. Gata cu televizorul si telefonul, cei mici vor fi ocupati cu “misiuni” individuale sau de grup care combină mai multe jucării Playmation, lasand tehnologia la indemana imaginatiei lor.

playmation

Disney pregătește astfel integrarea acestor jucării interactive in ceea ce pare sa fie pasul urmator in materie de fun: realitatea virtuala.

Cum functioneaza? Imediat ce copiii isi pun pe mana accesoriile vor fi contactati si trimisi intr-o misiune extrem de serioasa, ceea ce inseamna sa te ascunzi dupa mobila, sa fugi de atacuri, sa te aperi de dusmani, etc. Jucaria de pe mana activeaza si restul accesoriilor, ceea ce face ca toate personajele din poveste sa faca parte din actiune.

Screen Shot 2016-05-19 at 1.08.11 PM

Kiturile de joc pot fi comandate pe amazon.com. Vestea buna este ca poate fi cumparat cam cu 30 de dolari, fata de pretul lansarii de anul trecut de 120$. Protagonisti deocamdata sunt personajele din Iron Man și Hulk, toata lumea asteapta la sfarsitul anului eroii din Star Wars si in 2017 personajele din Frozen.

Share.