SKEYE – cea mai mica drona din lume

0

Exista drone cu functii cat mai revolutionare si cu capacitati care sa te surprinda peste masura, insa ce ai spune de o nano drona? Noi va prezentam SKEYE, cea mai mica drona din lume.

Aceasta micuta drona cantareste nici mai mult, nici mai putin de 14 grame. SKEYE este controlata de o telecomanda, insa ceea ce reprezinta un mare dezavantaj este autonomia bateriei care este de doar 3-4 minute, suficient cat sa parcurga aproximativ 150 de metri. Timpul de incarcare al bateriei este de 30 de minute, dupa care poate fi din nou folosita.

Creatorii nano dronei au precizat ca micutul dispozitiv este ideal pentru a face acrobatii aeriene. Aceasta este vizibila si pe timpul noptii deoarece este prevazuta cu becuri LED si poate realiza fotografii chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Cu cat este mai mica, cu atat este mai agila! Aceasta caracteristica este perfecta pentru momentele in care esti grabit si vrei sa mai verifici inca o data daca totul este in regula in casa sau daca copii isi fac temele sau dorm linistiti. Drona poate sa se rasuceasca sau sa faca salturi in aer fara probleme. Daca iti este teama ca se va rupe, nu iti face griji deoarece mai are inca 4 elice de rezerva pe care le poti inlocui in momentul in care este nevoie.

De asemenea, nano drona este prevazuta si cu un micro card SD de 2GB. Rezolutia camerei este de doar 0,3 megapixeli, insa avand in vedere pretul de doar 69 de dolari, nu ne puteam astepta la una mai buna.

 

Share.